Românii au talent 2022 - semifinala 1. Elvis Asan, interpretare emoționantă a piesei “Mai rămâi și nu pleca”

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 13 Mai 2022
Data actualizare: 13 Mai 2022
Elvis Asan ne-a cucerit cu interpretarea sa din prima semifinală Românii au talent. El a cântat piesa "Mai rămâi și nu pleca", a Aurei Urziceanu.

“Mai am momente în care cred că este doar un vis. Nu-mi vine să cred că voi fi iar pe scena Românii au talent”, a spus emoționat Elvis.

Andra: “Mă bucur de fiecare dată când întâlnesc oameni talentați! Bucuria e si mai mare când întâlnesc oameni ca tine (…) E talent pur aici, la tine. Tu ești făcut pentru scenă! Ai cântat cu sufletul și oamenii te vor vota”.

Andi Moisescu: “Ai cântat cu sufletul! Tu o să câștigi în viață cu sinceritatea și bunătatea ta”.

Dragoș Bucur: “Eu dacă aș fi acasă, te-aș vota!”.

Elvis Asan are o poveste impresionantă de viață și i-a emoționat pe jurați în preselecții. Atunci, concurentul a cântat cunoscuta piesă “Casa părintească nu se vinde”, în condițiile în care el a crescut la orfelinat. La 8 luni a fost abandonat în spital și luat de Protecția Copilului. În 2016 a fost botezat creștinește și de atunci a început să simtă chemarea. La 10 ani a descoperit muzica populară și a mers la cursuri la Palatul Copiilor. 

A cântat cu Constantin Enceanu într-un concert după ce l-a contactat și i-a spus că este cel mai mare fan. Îl admiră mult și pe Fuego. Are poze cu el pentru că merge la toate concertele lui. 

Dacă v-a plăcut numărul lui Elvis Asan, îl puteți vota AICI după START VOT

Show-ul poate fi urmărit, în direct, și pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies