Românii au talent 2022: Susan Jasters Sterza, acrobații spectaculoase la înălțime: “Foarte bun numărul!”

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 15 Aprilie 2022
Data actualizare: 15 Aprilie 2022
Și-a descoperit talentul când avea 10 ani, îl are în gene. Înseamnă mult pentru ea pentru că provine dintr-o familie de gimnaști, specializați pe inele aeriene. E la a 6-a generație de artiști de circ. A absolvit Academy of Circus Arts în Verona.

Cei mai mari idoli și cea mai mare inspirație sunt părinții ei, care evoluează pe cele mai importante scene ale lumii. Familia ei este punctul forțe în viață.

Prima dată a urcat pe scenă la 6 ani, pentru că familia ei conducea un circ ambulant ce călătorea prin Spania și Italia.

Cel mai mare vis este să poarte într-o zi rochia albă și să trăiască într-o casă mare cu mulți copii și câini. În familie se simte cel mai bine.

Cel mai important moment profesional a fost când Cirque du Soleil a contactat-o pentru a face parte din spectacolul “Totem”.

Cea mai fericită a fost pe 17 martie 2009 când a dat naștere fiului său, Brandon. El este cea mai mare comoară a ei.

Această pandemie i-a provocat cele mai mari neplăceri de până acum. Lipsește de 2 ani de pe scenă și este afectată financiar, i-a schimbat viața drastic.

Dacă ar fi să câștige, jumăte din bani i-ar dona, iar restul i-ar folosi pentru un viitor mai bun pentru ea și familia ei. Este și Roller Skater.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies