Românii au talent 2022: Ucrainenii Sasha și Katerina, acrobații spectaculoase cu cercul și o poveste în care binele triumfă

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 04 Martie 2022
Data actualizare: 04 Martie 2022
Cei doi s-au cunoscut la un spectacol de circ. Katerina făcea gimnastică acrobaticp, iar Sasha Cyr Wheel. Sasha i-a atras atenția Katerinei imediat prin numarul său spectaculos. 

Au început să vorbească, s-au indrăgostit, iar la 19 ani s-au și căsătorit. Au început să lucreze împreuna, să facă numărul de Cyr Wheel la dublu, lucru extrem de rar în lumea circului datorită gradului mare de dificultate. 

Sasha și Katerina se bucura să fie pe scena talentelor și să împărtășească pasiunea lor și cu publicul românesc.

Momentul lor acrobatic, plin de pasiune și emoție, i-a impresionat pe jurații Românii au talent, iar Andi și Mihai Bobonete i-au aplaudat în picioare.

Pavel Bartoș: „Sunt fantastici!”

Mihai Bobonete: „Nu am mai văzut niciodată în viața mea un astfel de număr! Excepțional!”

Dragoș Bucur: „Este cea mai frumoasă scenă sau secvență de dragoste pe care am văzut-o eu până acum. Felul în care voi ați reușit să faceți chestia asta pe scenă pentru mine este incredibil. Cred că reprezentarea cuplului bărbat- femeie, pus într-o formă atât de frumoasă și totuși atât de senzuală , eu nu am văzut-o nicăieri, fie că e vorba de film, fie că e vorba de teatru, dans sau altceva. Bravo!”

Cei doi ucraineni au primit primit patru de DA. Urmărește emisiunea integrală pe VOYO


PRO TV este alături de poporul ucrainean! PRO TV se alătură și susține Crucea Roșie România, în efortul de a strânge fonduri pentru cei afectați direct de acest război. Dacă vreți să susțineți această cauză, puteți dona în contul Crucii Roșii: RO76BRDE410SV07590484100 (Ron) sau pe site-ul www.crucearosie.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies