Românii au talent 2022: Udi Team, un Golden Buzz de poveste oferit de Dragoș Bucur: "Ei sunt dincolo de orice cuvinte!"

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 29 Aprilie 2022
Data actualizare: 29 Aprilie 2022
Istoria lor începe în 1994, când fondatorii Yuri, Denis și Igor erau elevi la internatul pentru orfani. Toți 3 erau fascinați de arte marțiale. Exersau lovituri și făceau exerciții de stretching, atunci au învățat primele lor mișcări.

În 1998 au avut primul spectacol, într-un club celebru.

Au avut un success răsunător, oamenii au început să îi recunoască pe stradă, au început să fie chemați la emisiuni TV. În acea perioada au ales să se numească UDI, fiind inițialele numelor lor. Au început să exerseze câte 7-10 ore pe zi. Succesul a început să fie din ce în ce mai mare, au avut turnee, au ajuns și la Moscova. În 2007 și-au deschis propria școală de dans.

Au avut peste 1000 de studenți. La școala lor sunt bineveniți și copii cu deficiențe sau care provin din medii defavorizare, din orfelinate. Nu trebuie să plătească și au o regulă importantă, fiecare elev trebuie tratat egal, nimeni nu e mai presus.

Băieții de la UDI Team călătoresc pe tot globul și susțin spectacole pe toate continentele.

Pe scena talentelor au venit cu o poveste emoționantă, în care binele învinge răul. 

Andra: “Ei sunt dincolo de orice cuvinte. Sunt onorată să văd un astfel de spectacol! E incredibil ceea ce faceți”.

Mihai Bobonete: “ Ce am văzut a fost absolut fantastic! M-ați terminat!”.

Andi: „Eu încă mă întreb dacă ce am văzut a fost un vis al meu!”.

Eu cred că în cele din urmă peste tot în lume există o parte bună și una rea și mai cred că depinde de noi, de fiecare în parte, ce jumătate alegem să hrănim: partea bună sau partea rea. Și povestea voastră într-un mod simplu, dar în același timp extraordinar de complex, încurajează oamenii să-și hrănească jumătatea bună“, le-a spus Dragoș Bucur, care la final a apăsat Golden Buzz și i-a trimis pe băieți direct în semifinale. 

Ediția integrală Românii au talent se vede și pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies