Românii au talent 2022: Vladimir Catană a interpretat într-o manieră proprie piesa “Goodbye my love”

Citeste mai mult despre: Vladimir Catana, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 25 Februarie 2022
Data actualizare: 25 Februarie 2022
Vladimir Catană este consultant call center pentru limbile engleză și franceză. A început să facă lecții de vioară și pian dupa ce și-a văzut verișoara făcând asta.  Mai târziu a descoperit vocile care l-au inspirat să urmeze acest drum al muzicii. 

Inițial imita diverse voci de cântăreți, apoi a luat lecții de canto pentru a-și putea descoperi propria voce. 

A facut Școala de Muzică, apoi Facultatea de Informatică, dar a renunțat la ea ca să se ducă la Conservator, unde a studiat canto clasic. 

După facultate a încercat să își găsească de munca în domeniu. S-a îmbolnăvit de o afecțiune reumatologică, așa că a fost obligat să își găsească un job de om normal.

Acum că și-a depășit condiția medicală, Vladimir se gândește să își mai dea o șansă în cariera muzicală. 

Românii au talent este a doua șansă pentru el și speră să le demonstreze părinților că poate câștiga bani și din muzică. A cântat pe scena Operei Naționale și la Ateneul Roman. Ca voce, Vladimir este contratenor.

Vladimir a ridicat toată sala în picioare și a primit ropote de aplauze la finalul melodiei. Jurații i-au dat 4 de DA.

Dragoș Bucur: Eu cred că tu ești un consultant în engleză și franceză destul de bun, dar, să nu te superi pe mine, eu cred că ai nevoie de un consultant în ceea ce privește prezența scenică. Când ai intrat, eu am crezut că faci un stand-up comedy, nu are nicio legatură cu emoția și melodia ... cu toate astea când ai deschis gura și ai început să cânți, noi am rămas wow”. 

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies