Show-ul Românii au talent poartă în această seară telespectatorii... dincolo de frumos

Show-ul Românii au talent poartă în această seară telespectatorii... dincolo de frumos
Data publicarii: 08 Aprilie 2022
Data actualizare: 08 Aprilie 2022
O altă săptămână se apropie de sfârșit, ceea ce înseamnă că ziua de vineri aduce o nouă întâlnire cu talentul! Cei mai curajoși concurenți, aceia care au înțeles că nu mai pot aștepta până să strălucească sub lumina reflectoarelor, le dau întâlnire telespectatorilor, de la ora 20:30.

Ca de fiecare dată, Andi, Andra, Dragoș și Mihai se vor așeza la masa juriului și vor aștepta să-i răsplătească pe cei mai buni cu DA-urile care îi duc în următoarea etapă. 

Un elev de 18 ani, din Chișinău, își găsește în acest sezon puterea de a arăta tuturor celor de acasă pasiunea pentru cântat. ”Am călcat peste multe ca să ajung ce am ajuns. Am călcat peste familia mea”, va recunoaște el înainte de a urca pe scenă. Deși nu a avut tată, iar mama lui a lucrat peste hotare, tânărul a crescut cu bunica lui și în această seară își va da testul talentului. Rezultatul îl aflăm peste câteva ore.  

Are doar 13 ani, dar de când a descoperit lumea programării informatice, simte că viața lui este schimbată. ”Vreau să schimb ceva, sunt idealist”, va spune puștiul înainte de a-l prezenta tuturor pe robotul creat de el. Surprizele nu se vor opri aici. Diseară, el va și cânta, în timp ce va arăta ce știe să facă Otto... nimeni altul decât prietenul creat de el care-l ajută să creioneze o lume a lui, una mai bună. Ce părere vor avea jurații, rămâne de văzut. 

Îmi place să fiu în lumina reflectoarelor”, va spune una dintre concurentele pe care le vom cunoaște în această ediție. A venit să arate ceea ce poate și să devină mai cunoscută prin vocea ei, având în vedere că a început să cânte încă de la 4 ani și că vrea să dea la Conservator. Să fie acesta un pas important în carieră sau un semn că trebuie să-și mai dea timp?

Smiley și Pavel Bartoș continuă distracția, și în această seară, pe VOYO. Acolo revine Backstage Show, emisiunea online în care invitat va fi cunoscutul actor, Cătălin Neamțu. Starea de bine de pe TV se continuă doar online, așa că nu ratați întâlnirea!       

 

Nu uitați că de la 20:30, talentul adevărat se vede doar pe PRO TV într-un sezon de neratat! Ediția poate fi deja urmărită, în avans, pe VOYO!  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies