Surpriza făcută de GIM unei tinere care voia să renunțe la visurile sale: ”Îți spun din toată inima ca poți”

Surpriza făcută de GIM unei tinere care voia să renunțe la visurile sale: Îți spun din toată inima ca poți
Data publicarii: 19 Martie 2021
Data actualizare: 19 Martie 2021

GIM a impresionat o țară întreagă cu povestea sa, dar și cu atitudinea cu care s-a prezentat pe scena de la Românii au talent. Deși nu a avut o viață deloc ușoară, tânărul a ales să vadă partea pozitivă din tot ceea ce i s-a întâmplat și să lupte pentru îndeplinirea visurilor sale. 

Pentru momentul prezentat în show, GIM a primit Golden Buzz din partea lui Florin Călinescu și s-a calificat direct în semifinale.

Povestea lui a reprezentat o sursă de inspirație pentru telespectatori, unul dintre aceștia fiind o tănără aflată într-o perioadă dificilă atunci când a fost difuzată ediția în care a fost prezent și rapperul. 

Catinca are o afacere de marochinărie la care a fost pe cale să renunțe din cauza dificultăților cu care s-a confruntat în timpul crizei care a început anul trecut. Determinarea și optimismul lui GIM au reprezentat un impuls pentru ea și au determinat-o să lupte pentru a-și continua visele. 

Logodnicul ei ne-a prezentat provestea și, împreună cu GIM, a fost pusă la cale o surpriză pentru Catinca.

Întâlnirea dintre cei doi a fost extrem de emoționantă, iar dialogul dintre aceștia a fost unul puternic, cu sfaturi utile de ambele părți.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi ce s-a întâmplat în materialul video de mai jos și cum a reacționat Catinca la întâlnirea cu GIM:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies