Andra si Mihaela Radulescu, in culisele show-ului "Romanii au talent". Cum s-au fotografiat cele doua vedete

Andra si Mihaela Radulescu, in culisele show-ului Romanii au talent . Cum s-au fotografiat cele doua vedete
Data publicarii: 30 Ianuarie 2015
Data actualizare: 30 Ianuarie 2015
Andra si Mihaela Radulescu fac parte din juriul show-ului "Romanii au talent", impreuna cu Andi Moisescu si Bebe Cotimanis. Emisunea "Romanii au talent" va incepe din primavara, numai la ProTV.

Cele doua jurate de la "Romanii au talent" dedica foarte mult si energie acestui proiect care arata ca Romania mai are inca talente autentice pe care le poate prezenta lumii intregi.

Nu mai este mult pana cand publicul se va bucura din nou de editii incarcate de emotii, creativitate si originalitate, in care romanii isi vor demonstra aptitudinile. In cadrul uneia dintre preselectii, Mihaela Radulescu si Andra s-au fotografiat impreuna intr-una dintre pauzele de filmare.

Elegante si cu zambetul pe buze, cele doua jurate de la "Romanii au talent" si-au incantat fanii de pe Facebook cu aceasta imagine surprinsa in spatele camerelor de filmat.

Fotografia a fost publicata pe contul de Facebook al Mihaelei Radulescu, acolo unde vedeta a postat si un mesaj in care isi exprima nerabdarea de a participa in calitate de jurat la celebrul show ProTV: "Nici n-am terminat bine preselectiile pentru "Romanii au talent" si mi-e dor de toata echipa !!! Abia astept sa va mai povestesc una-alta din culise, dar inca n-am voie pana nu incepe show-ul la ProTV!".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies