Andrei Cerbu si prima sa trupa - The Iron Cross. Vezi ce mai face pustiul de la "Romanii au talent"

Data publicarii: 20 Februarie 2015
Data actualizare: 23 Februarie 2015
Andrei Cerbu a devenit cunoscut publicului in urma prestatiei deosebite din cadrul concursului "Romanii au talent", de la ProTV. La numai 12 ani, l-a impresionat pe Nicu Covaci, liderul formatiei Phoenix, si a devenit o prezenta nelipsita in cadrul concertelor sale.

In paralel cu activitatea sa in Phoenix, Andrei Cerbu a pus bazele formatiei The Iron Cross. 12, 13, 14 si de doua ori 15 - sunt varstele membrilor formatiei, prieteni pe care Andrei i-a cooptat pentru a da viata unui proiect pe care si-l dorea de multa vreme.

Acesta este site-ul trupei: theironcrossband.com

Se numesc Rares Vlad Gherman (bass), Matei Iancu (voce), Bogdan Stan (tobe), si Ariadna Munteanu (clape) si fac muzica asa cum simt, cu talent si inovatie, cu tinerete si credinta ca vor putea dezvolta un viitor frumos.

Se bucura deja de sustinerea unor nume sonore de pe scena rock-ului romanesc, cum sunt Nicu Patoi si Nicu Covaci, au un repertoriu bazat in mare parte pe compozitii proprii, iar primele aparitii publice vor fi realizate in deschiderea concertelor "Vremuri" sustinute de Nicu Covaci si Moni Bordeianu intr-un turneu national in luna martie.

Vineri, 20 februarie, au lansat prima lor piesa insotita de videoclip, "Fata din povesti".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies