Au varste cuprinse intre 3 si 22 de ani. Ce au facut ei pe scena de la America's Got Talent i-a lasat pe toti cu gura cascata

Au varste cuprinse intre 3 si 22 de ani. Ce au facut ei pe scena de la America s Got Talent i-a lasat pe toti cu gura cascata
Data publicarii: 01 Septembrie 2014
Data actualizare: 01 Septembrie 2014
Scena de la "America's Got Talent" a oferit juratilor mai mereu momente la care au ramas fara cuvinte, dar o trupa formata din 12 membri i-a uimit pe toti cei prezenti.

Sunt frati, formeaza o trupa minunata si chiar daca diferenta de varsta este mare intre ei, acest lucru nu ii impiedica sa faca spectacol de fiecare data cand se afla pe scena.

Daca cei mari se ocupa de incantarea audientei cu vocile lor minunate, cea mai mica membra a trupei se ocupa de coregrafie si impresie scenica si pe buna dreptate, o face extrem de bine pentru varsta ei.

Popor talentat sa nu zici ca nu te-am anuntat! Au inceput inscrierile pentru noul sezon Romanii au talent si avem nevoie de tine!

Scoate-ti talentul din casa si inscrie-te aici. In sezonul 5 TU esti eroul nostru!

In momentul in care au cantat au reusit sa starneasca ropote de aplauze, au ridicat publicul in picioare, iar juratii nu au putut decat sa admire un lucru de echipa executat impecabil. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies