Ei duc dansul cu umbre la un nou nivel. Doi dansatori au oferit unul dintre cele mai bune momente vazute vreodata la "America's Got Talent"

Ei duc dansul cu umbre la un nou nivel. Doi dansatori au oferit unul dintre cele mai bune momente vazute vreodata la America s Got Talent
Data publicarii: 10 Septembrie 2014
Data actualizare: 10 Septembrie 2014
Spectacol, dans, invoatie, muzica buna si o mana care pare sa-i dirijeze din umbra - asta au oferit doi dansatori pe scena de la "America's Got Talent", in show-ul live care a reunit cei mai buni 12 finalisti ai acestui sezon.

Nick, 33 de ani, si Rachel, 18 ani, duo-ul care formeaza trupa de dans Blue Journey, s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun si, cu toate ca nu formeaza un cuplu, au o chimie extraordinara pe scena.

Cei doi au explicat ca dificultatea dansului lor consta in faptul ca trebuie sa fie mereu intr-o perfecta sincronizare: "Incercam sa combinam tehnologia de proiectare pentru a crea ceva minunat. Daca ceva merge prost, ne poate strica tot momentul", a marturisit Rachel inainte sa intre pe scena show-ului, la preselectii.

"Tot ce ati facut voi a fost unic. Am mai vazut dansuri cu umbre pana acum, dar nimic precum ce ati facut voi", le-a spus Howie Mandel, in timp ce Mel B a completat: "A fost ca un vis. Am uitat ca ma aflu la masa juriului. A fost ceva frumos, plin de gratie si m-ati transpus in lumea voastra".

Popor talentat sa nu zici ca nu te-am anuntat! Au inceput inscrierile pentru noul sezon Romanii au talent si avem nevoie de tine!

 

Scoate-ti talentul din casa si inscrie-te aici. In sezonul 5 TU esti eroul nostru!

Au ajuns in Top 12

Talentul celor doi a fost atat de apreciat incat Blue Journey se numara printre cei 12 finalisti ai concursului. Pentru a convinge ca merita un loc in marea finala de saptamana viitoare, Nick si Rachel au pus aseara in scena un show pentru care au primit aprecierea lui Howard Stern, unul dintre cei mai exigenti jurati.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies