Este cel mai socant numar de la "America's Got Talent". Un batranel 1.62 m si 93 de ani trage cu dintii o camioneta de 2 tone. Juratii au stat ca pe ace

Este cel mai socant numar de la America s Got Talent . Un batranel 1.62 m si 93 de ani trage cu dintii o camioneta de 2 tone. Juratii au stat ca pe ace
Citeste mai mult despre: America's Got Talent, batran, putere, talent,
Data publicarii: 24 Iulie 2014
Data actualizare: 24 Iulie 2014
Are 1.62 metri inaltime, 60 de kilograme si 93 de ani, insa forta sa depaseste orice imaginatie. 

Un batranel cu numele de scena "Mighty Atom Jr." a facut spectacol pe scena de la "America's Got Talent", unde a tras cu dintii o camioneta in care se aflau cei patru jurati. 

Mike Greenstein, pe numele sau adevarat, a mostenit pasiunea de la tatal sau, un imigrant de origine poloneza care s-a stabilit in SUA si care si-a invatat fiul ca puterea fizica este in stransa legatura cu cea mentala.

Mike a luptat pe front in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, iar dupa ce s-a intors acasa a inceput sa dea reprezentatii de forta in oraselul in care locuia.  

In ciuda faptului ca principala sa abilkitate o reprezinta trasul masinilor cu dintii, Mike spune ca a avut norocul unei danturi puternice si ca nu a avut niciodata nevoie de proteze, in ciuda varstei inaintate.

La "America's Got Talent", Mike Greenstein i-a uimit pe jurati cu abilitatea sa si a trecut deja de primele doua auditii ale concursului.  




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies