Iti amintesti de Andrei Cerbu, chitaristul-minute de la "Romanii au Talent"? Tanarul isi continua visul alaturi de trupa Phoenix in "Vino, Tepes!"

Iti amintesti de Andrei Cerbu, chitaristul-minute de la Romanii au Talent ? Tanarul isi continua visul alaturi de trupa Phoenix in Vino, Tepes!
Data publicarii: 14 Noiembrie 2014
Data actualizare: 14 Noiembrie 2014
Andrei Cerbu, unul dintre cei mai tineri finalisti ai sezonului trecut Romanii au talent a trait la intensitate maxima experienta concursului si nu a renuntat nicio clipa la visul sau, acela de a deveni un chitarist cunoscut.

Andrei a reusit performanta de a se alatura trupei Phoenix si a deveni unul dintre chitaristii permanenti ai celebrei trupe de muzica rock.

17 noiembrie va fi o zi speciala pentru el - va fi lansat primul album Phoenix in noua formula, intitulat “Vino, Tepes!”. Evenimentul va fi marcat si de un concert grandios care va avea loc la Teatrul National Bucuresti.

Texte consacrate ale scriitorilor clasici romani vor prinde viata prin cele mai noi melodii Phoenix si vor fi adaugate in noul album ce are la baza spiritul romanesc si cultura poporului roman.

Pentru „Vino, Tepes!”, alaturi de Phoenix revine si graficianul si caprarul Valeriu Seppi, celebru pentru scenele din Mugur de fluier si Cantafabule, dar si multi alti prieteni ai trupei care au spus da invitatiei de a le fi alaturi luni, 17 noiembrie, de la ora 19:00. 

Atat albumul, cat si concertul de la Teatrul National se anunta a fi o adevarata surpriza pentru iubitorii muzicii rock, iar invitatii vor fi pe masura asteptarilor.

Cei care vor alege sa isi petreaca seara de luni in compania trupei Phoenix vor avea parte de momente unice, de neuitat.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!