Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, din nou in atentia presei. Cum s-au lasat fotografiati cei doi 

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, din nou in atentia presei. Cum s-au lasat fotografiati cei doi
Data publicarii: 25 Ianuarie 2015
Data actualizare: 25 Ianuarie 2015
Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, austriacul care a depasit viteza sunetului prin saltul sau din stratosfera, traiesc o frumoasa poveste de dragoste.

Cei doi s-au cunoscut atunci cand Felix Baumgartner a vizitat Romania. A fost cucerit din prima clipa de juratul de la "Romanii au talent", in timpul unui interviu.

Cuplul a fost fotografiat de aceasta data la o partie de ski din Austria, una dintre cele mai dificile din Kitzbuehel, iar imaginile vorbesc de la sine: au aparut mai zambitori ca niciodata.

Dupa ce presa a speculat o posibila relatie intre cei doi, Mihaela a decis sa lamureasca lucrurile si i-a povestit lui Catalin Maruta, intr-una din emisiunile sale, despre povestea de dragoste pe care o traieste in acest moment.

Vedeta a confirmat faptul ca Felix este un barbat carismatic si curtat de cele mai frumoase femei din aceasta lume, iar cu aceasta ocazie a infirmat zvonurile care au aparut de curand si care vorbeau despre o casatorie intre Felix si fosta lui iubita. 

Mihaela si sportivul traiesc o frumoasa poveste de dragoste de cateva luni de zile, iar totul se pare ca a pornit de la interviul pentru care vedeta s-a chinuit doi ani de zile sa il obtina de la celebrul sportiv.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies