Ultima oprire a caravanei Romanii au talent – luni, 12 ianuarie in Bucuresti!

Ultima oprire a caravanei Romanii au talent ndash; luni, 12 ianuarie in Bucuresti!
Data publicarii: 08 Ianuarie 2015
Data actualizare: 08 Ianuarie 2015
Romanii au talent, cel mai urmarit show de divertisment, care a atins audiente record in istoria masurata a televiziunii continua calatoria de descoperire a talentului autentic, avand ultima oprire in Bucuresti.

Dupa ce la Brasov, Galati, Cluj, Timisoara, Craiova, Chisinau si Iasi mii de romani au adus spectacolul in cadrul caravanei, luni, 12 ianuarie, incepand cu ora 10:00 acestia sunt invitati la Hotel Phoenicia din Bucuresti, pentru a-si arata talentul si a demonstra ca pot primi titlul de cel mai talentat roman.

Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis vor continua show-ul incepand din primavara, doar la PRO TV.

Inscrierile pentru editia a cincea Romanii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participantii sunt asteptati sa-si demonstreze talentul in cadrul preselectiilor organizate in Bucuresti.

Cei care au un talent pe care doresc sa il arate in fata intregii tari sunt invitati sa participe la preselectiile Romanii au talent si sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro.

De asemenea, cel care cunoaste un roman talentat, il poate inscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro si astfel poate deveni noul Vanator de talente si castigator al premiului in valoare de 2.000 de euro sau poate castiga invitatii VIP la etapele semifinalelor.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies