A cucerit juriul de la "Romanii au talent" cu vocea ei. Andrada Precup acum revine cu o interpretare emotionanta - VIDEO

Data publicarii: 26 Mai 2015
Data actualizare: 26 Mai 2015
Andrada Precup, fetita nevazatoare care a impresionat juriul de la "Romanii au talent" cu vocea sa, a revenit in platoul "La Maruta". 

Dupa participarea la preselectiile "Romanii au talent", acolo unde a interpretat piesa "Memories", Andrada a fost invitata in show-ul prezentat de Catalin Maruta pentru a o cunoaste pe Nicole Cherry, artista preferata a fetei. Intalnirea dintre Andrada si Nicole a fost una emotionanta si s-a incheiat cu un duet intre cele doua. 

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Andrada a revenit in platoul emisiunii "La Maruta" pentru a incanta din nou publicul. Fetita nevazatoare a oferit o interpretare minunata a cantecului popular "Lie Ciocarlie". La auzul vocii micutei, unii invitati din platou si membrii ai band-ului au lacrimat. 

Micuta Andrada este dovada ca dizabilitatile nu te pot impiedica sa iti atingi idealurile. Important este sa iti doresti si sa crezi cu tarie ca minunile sunt posibile.

Urmareste si tu un moment incarcat de emotie. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies