Brasovul a strans ieri sute de romani talentati la preselectiile Romanii au talent!

Brasovul a strans ieri sute de romani talentati la preselectiile Romanii au talent!
Citeste mai mult despre: Romanii au talent, preselectii,
Data publicarii: 05 Octombrie 2015
Data actualizare: 05 Octombrie 2015
Preselectiile noului sezon Romanii au talent au inceput duminica, iar prima oprire a caravanei a fost la Brasov.

Sute de romani au venit ieri plini de emotii sau siguri pe ei si dornici sa arate ca talentul lor merita sa mearga mai departe in competitie. Nu doar locuitorii de aici s-au prezentat la preselectii, ci si persoane din Arges, Dambovita, Prahova, Galati, Tulcea sau Buzau. 

Participantii au dovedit inca o data ca romanii sunt talentati, originali si plini de imaginatie. Cantareti, instrumentisti, actori, dansatori, pictori, sculptori, contorsionisti, luptatori de arte martiale, parkour, toti au fost ieri prezenti la prima runda de preselectii pentru cel de-al saselea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii. Romanii nu inceteaza sa uimeasca prin abilitatile lor, iar noi talente asteapta sa fie descoperite in perioada urmatoare in cadrul caravanei Romanii au talent.

Brasovul a gazduit ieri sute de romani cu talente diverse, dornici de afirmare, care au demonstrat ca varsta nu reprezinta un impediment atunci cand iti doresti ceva cu adevarat. Daca cel mai mic concurent prezent la auditiile de duminica are cinci ani si a venit insotit de familie, la polul opus au fost concurenti de 75 de ani, care au dovedit ca talentul nu are varsta.

Caravana “Romanii au talent” continua joi, 7 octombrie la Timisoara, la hotel Lido, fiind urmata de  Oradea pe 9 octombrie la hotel Ramada, Cluj-Napoca pe  11 octombrie la hotel Golden Tulip Ana Dome, Chisinau pe 20 octombrie la hotel Codru, Craiova, pe 28 octombrie, la Casa de Cultura a Studentilor. Ultima oprire a caravanei va fi la Iasi, pe 4 noiembrie, iar preselectiile vor avea loc la hotel Unirea. Toate auditiile din cele sase orase vor incepe la ora 09:00.

Cel de-al saselea sezon Romanii au talent invita participantii sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase din tara.

Cei care au un talent pe care doresc sa il arate in fata intregii tari sunt invitati sa participe la preselectiile Romanii au talent si sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaste un roman talentat il poate inscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro si astfel poate deveni noul “Vanator de talente” si castigator al premiului de 2.000 de euro.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies