Finalisti "Romanii au talent" 2015 - Semifinala 1: Cine a mers mai departe

Finalisti Romanii au talent 2015 - Semifinala 1: Cine a mers mai departe
Data publicarii: 08 Mai 2015
Data actualizare: 09 Mai 2015
Prima Semifinala "Romanii au talent" a fost incendiara. Juriul format din Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis a urmarit cu sufletul la gura momente de senzatie. 

De la reprezentatii spectaculoase de echilibristica si pana la interpretari muzicale ale pieselor celebre, primul show live al celui de-al cincilea sezon "Romanii au talent" le-a avut pe toate.

Publicul si-a votat favoritii, iar concurentii care merg direct in FINALA "Romanii au talent" sunt: Ion Barbu si Traian Constantin.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Ion Barbu - Interpreteaza piesa "Ploaia" (Cargo)


Traian Constantin - Interpreteaza la pian piesa "He's a Pirate"


Juriul a avut si el o misiune grea, fiind desemnat sa il aleaga pe cel de-al treilea finalist al serii. Pe locurile 3 si 4, in preferintele publicului, s-au clasat Nicoleta Iancu si Oana Zara alaturi de Alexandru Bordea

"Toti cei care au reusit sa cucereasca publicul in preselectii, au reusit sa isi construiasca o cariera artistica", a declarat Andi Moisescu inainte de a numi concurentul pe care doreste sa il vada in MAREA FINALA "Romanii au talent".

Mihaela Radulescu a fost si ea pusa intr-o situatie dificila atunci cand a venit randul ei sa desemneze concurentul pe care il vrea in FINALA: "Nu am fost niciodata pregatita pentru acest moment. Sunt pusa sa aleg intre soare si luna". 

Decizia a fost grea, insa dupa indelungi deliberari, acestia au decis ca Oana Zara si Alexandru Bordea sa intre in lupta finala pentru titlul de eroi nationali. 

Nu rata VINEREA viitoare cea de-a doua SEMIFINALA LIVE "Romanii au talent"!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies