PRO TV aduce inovatia la Romanii au talent!

PRO TV aduce inovatia la Romanii au talent!
Citeste mai mult despre: ProTV, inovatie, Romanii au talent,
Data publicarii: 12 Mai 2015
Data actualizare: 12 Mai 2015
Semifinalele live Romanii au talent au inceput vineri, 8 mai, iar peste 2.8 milioane de telespectatori la nivel national au urmarit pe intreaga durata de difuzare momentele pregatite pe scena talentelor. Cei 12 concurenti au reusit sa le transmita romanilor emotia, suspansul si determinarea de a castiga cel de-al cincilea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii.

Show-ul Romanii au talent are o comunitate numeroasa atat in fata televizoarelor, cat si pe website si pe retelele de socializare. Pe Facebook, peste 1.6 milioane de utilizatori urmaresc pagina oficiala a show-ului, iar cei de pe Twitter folosesc hashtag-ul #romaniiautalent in fiecare vineri, in timpul emisiunii, spunandu-si parerea despre momentele concurentilor, reactiile juratilor si ale gazdelor, Smiley si Pavel Bartos.

Pentru emisiunile live Romanii au talent, PRO TV a decis sa integreze in transmisiunea live si o parte dintre mesajele postate de utilizatorii retelei de socializare Twitter, centralizate pe hashtag-ul #romaniiautalent. La inceputul emisiunii, Smiley si Pavel Bartos au anuntat ca cei care posteaza pe hashtag-ul show-ului pot avea surpriza de a vedea mesajul lor, in direct, la televizor! PRO TV va continua aceasta initiativa pana la finalul acestui sezon Romanii au talent.

“Am observat ca, in timpul emisiunii Romanii au talent, utilizatorii retelei Twitter sunt foarte activi si prezinta o imagine a show-ului din propriul punct de vedere. De aceea, pe parcursul difuzarii preselectiilor, pe ecran a aparut, in permanenta, hashtag-ul #romaniiautalent, tocmai pentru a-i incuraja pe prietenii online ai show-ului sa isi spuna opinia. Pentru emisiunile live, integrarea mesajelor postate in transmisiunea noastra a fost urmatorul pas firesc si suntem mandri ca aceasta initiativa a fost primita bine si ca am reusit, astfel, sa le multumim celor care scriu pe #romaniiautalent! Ne vedem vineri, la televizor si pe Twitter!”, a declarat Lucia Antal, Director Marketing PRO TV.

Pe parcursul primului show live, un numar impresionant de tweet-uri a fost publicat de catre utilizatorii retelei Twitter pe hashtag-ul emisiunii: aproximativ 3.000 de postari. Pe intreaga durata a emisiunii, echipa PRO TV a ales mesaje pe care le-a afisat pe ecran, alaturi de numele utilizatorilor care le-au scris. 

In saptamana care a precedat prima semifinala live, contul oficial Twitter al PRO TV (@ProTVro) a crescut cu peste 1.000 de followers, iar in timpul primului show live Romanii au talent, acesta a atins un reach estimativ de 10.000 de utilizatori.

In fiecare vineri, de la 20:30, mesajele de pe Twitter pot fi live, la Romanii au talent!

PRO TV – Gandeste liber!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies