Talentul ei ar putea schimba perceptia oamenilor despre reciclare! Cum arata picturile realizate din guma de mestecat

Talentul ei ar putea schimba perceptia oamenilor despre reciclare! Cum arata picturile realizate din guma de mestecat
Data publicarii: 01 Mai 2015
Data actualizare: 01 Mai 2015
Inga Munteanu a urcat increzatoare pe scena de la "Romanii au talent". La 21 de ani, tanara isi doreste sa devina cunoscuta prin talentul sau, care s-a dovedit a fi unul deosebit. 

Pasionata de ecologie, Inga le-a propus sa juratilor de la "Romanii au talent" sa urmareasca un moment artistic mai putin obisnuit. Tanara realizeaza tablouri folosind guma de mestecat sau plastilina. Ideea unui astfel de tip de pictura i-a venit dupa ce a aflat de initiativa unor tineri ecologisti de a amplasa in orase panouri pe care oamenii au fost invitati "sa lipeasca" gumele de mestecat folosite. 

Citeste si: Ce fac acesti frati depaseste limitele imaginatiei. Pare o simpla aparitie pe role, dar rar ai ocazia sa vezi asa ceva

Incantata de aceasta idee, Inga a decis sa isi construiasca acasa un astfel de panou si folosindu-l a avut o revelatie: studenta a fost inspirata si a creat din guma de mestecat adevarate opere de arta. 

Pe scena de la "Romanii au talent", Inga le-a oferit membrilor juriului patru portrete realizate din guma mestecata si plastilina. La vederea lor, juratii nu si-au putut ascunde uimirea.

"Sunt uluita de ceea ce am vazut!", a declarat Mihaela Radulescu

Vineri, de la 20:30, la PROTV, incep Semifinalele LIVE "Romanii au talent"! 

Andi Moisescu a fost si el uluit de talentul fetei, membrul juriului considerand ca rezultatul a fost unul spectaculos: "Imi place foarte mult demersul tau (...). Nu poti sa schimbi lumea daca nu o emotionezi cumva".   

Inga Munteanu a trecut in etapa urmatoare cu patru de "DA"!





VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies