Telespectatorii au urmarit ultimele preselectii si marile decizii pentru eroii din semifinalele Romanii au talent!

Telespectatorii au urmarit ultimele preselectii si marile decizii pentru eroii din semifinalele Romanii au talent!
Data publicarii: 02 Mai 2015
Data actualizare: 02 Mai 2015
Ultima runda de auditii a celui de-al cincilea sezon Romanii au talent a avut loc vineri seara, cand telespectatorii au facut cunostinta cu ultimii pretendenti la titlul de cel mai talentat roman al acestui sezon, dar si cu deciziile juratilor pentru eroii care vor merge mai departe in semifinale. A fost o seara incendiara, plina de emotii si momente care au sensibilizat, au surprins sau au starnit amuzamentul celor prezenti in sala. Reactiile celor patru jurati, Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, dar si cele din culise ale gazdelor emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, au fost savuroase si au facut deliciul publicului si al telespectatorilor.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 23:29, peste 3.5 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul de la Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:14, aproape 5 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment din Romania.

Cea de-a noua editie a noului sezon Romanii au talent a inregistrat 20.9 puncte de rating si 49.6% share in intervalul de difuzare 20:30 – 23:29, pe publicul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de peste sase ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3.4 puncte de rating si 8.0% share. 

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detasat, cu 18.3 puncte de rating si 37.6%  share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 5.0 puncte de rating si 10.3% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data lider, cu o audienta medie de 19.0 puncte de rating si 38.4% share, locul secund inregistrand 5.1 puncte de rating si 10.2% share. 

Spectacol desavarsit, emotii si decizia juratilor pentru semifinale

Mii de concurenti au venit la preselectiile Romanii au talent, sute dintre ei si-au prezentat numerele in fata juratilor si numai 60 se vor lupta pentru titlul de erou national si pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru cel de originalitate in valoare de 10.000 de euro. Auditiile noului sezon s-au incheiat aseara, cand ultimii concurenti si-au demonstrat talentul in fata juratilor, reusind sa creeze momente memorabile si sa starneasca reactii inedite in sala. Tot aseara, juratii au avut parte de unul dintre cele mai dificile momente: alegerea celor mai buni 60 de concurenti dintre cei care au obtinut in timpul preselectiilor 3 sau 4 de DA.

Seara a debutat in aplauzele publicului, cu Fanfara Shukar. Membri fanfarei au interpretat exceptional mai multe melodii si au reusit sa impresioneze juratii, dar si pe Smiley si Pavel, care au reactionat la fiecare acord. Momentul a fost unul plin de energie si voie buna, iar Bebe, incantat de prestatia de pe scena, a spus: “Sunteti foarte buni! Avem nevoie de voi, avem nevoie de energia voastra!”. In final, Fanfara Shukar a primit 4 de DA.

Unul dintre cele mai emotionante momente ale ultimei runde de auditii a fost prezentat de Tetiana Galitsyna. Concurenta a pictat cu ajutorul luminii, creand un moment inedit, spectaculos si plin de sensibilitate. Prestatia sa a fost apreciata de catre jurati, iar Andi i-a transmis: “E minunat! E neasteptat, e pentru prima oara cand vedem asa ceva la emisiune! A fost un moment extrem de emotionant.”. Toti juratii au fost in asentimentul lui Andi si i-au acordat tinerei 4 de DA, cu care a mers in etapa urmatoare.

Alin Neagu a demonstrat ca la numai 10 ani detine perfect tehnica dansului acrobatic. Micutul a reusit sa transmita foarte multa energie cu numarul sau si a dovedit ca este talentat si merita sa mearga mai departe. Mihaela, impresionata de prestatia lui Alin, a spus: “Ai tot ce inseamna baza unui dansator profesionist de nivel international.”. In final, concurentul a primit 4 de DA din partea juriului si a mers in etapa jurizarii.

Un numar inedit de belly-dance a fost prezentat aseara pe scena talentelor de catre Georgian Banu. Tanarul a aratat ca este foarte bun si ca acest tip de dans nu este adresat doar fetelor, ci si un baiat se poate descurca la fel de bine. Georgian a reusit sa faca spectacol si, chiar daca Bebe nu a fost convins de numarul sau, Andra, Mihaela si Andi au decis sa-l trimita in etapa urmatoare cu 3 de DA. In momentul verdictului, Mihaela i-a spus lui Georgian: “A fost foarte bun momentul! Esti un foarte bun dansator!”

Un moment plin de traditie si emotie a fost prezentat pe scena de la Romanii au talent de catre cele doua membre ale grupului Maramuresencele. Facand parte din doua generatii diferite, concurentele au reusit sa faca spectacol si sa sensibilizeze cu un numar ce a combinat torsul, cantecul si glumele. Au distrat si sensibilizat publicul, dar si juratii, iar Andra le-a transmis: “A fost o reala placere sa ma intorc si sa ascult graiul vostru ardelenesc!”. In final, Maramuresencele au mers in etapa urmatoare a competitiei cu 3 de DA.

Ionut Cocos a venit timid la preselectii, reusind sa surprinda juratii cu talentul sau. A cantat O sole mio intr-o maniera de exceptie si a reusit sa ridice juriul in picioare cu interpretarea sa. Publicul a fost impresionat de prestatia concurentului si l-a aplaudat indelung. In momentul verdictului, Andi i-a spus lui Ionut: “Momentul tau a fost ca o binecuvantare!”. Ionut Cocos a obtinut 4 de DA din partea juratilor si a mers in etapa jurizarii.

Micuta Madalina Tofan a adus pe scena un numar exceptional de balet. Concurenta a demonstrat ca, la numai 11 ani, are o tehnica incredibila, reusind sa realizeze un moment plin de gratie si talent autentic. Impresionata de prestatia Madalinei, Mihaela i-a transmis: “Esti o balerina talentata!”. Toti cei patru jurati au fost incantati de moment si au acordat 4 de DA, cu care concurenta a mers mai departe in competitie.

La 62 de ani a aratat ca se simte ca la 19 si ca sportul este parte din viata sa. Margareta Apostu a pregatit pentru Romanii au talent un moment de dans cu elemente de gimnastica ritmica si a demonstrat ca talentul nu are varsta. Bebe, incantat de prestatia concurentei, s-a ridicat in picioare si a aplaudat-o, iar in momentul verdictului, Andra i-a spus: “Abia astept sa va vad cum va bucurati la al doilea DA! Raspunsul meu este DA!”. Margareta Apostu a mers in etapa jurizarii cu 4 de DA.

Remus Gabriel Mihai a venit in fata juratilor si a aratat ca este foarte talentat. Si-a dorit sa demonstreze ca beatbox-ul inseamna inainte de toate, claritate, flow si percutie, si a reusit, primind laude din partea juratilor. “Eu sunt un om al ritmului. Iti pot confirma ca esti un beatboxer foarte bun. Bravo!”, i-a spus Andi. Toti cei patru jurati au fost impresionati de calitatile concurentului si i-au acordat 4 de DA, cu care acesta a mers in etapa jurizarii.

Momentul prezentat de Eduard Ungureanu a fost unul plin de emotie, care i-a sensibilizat pe toti cei prezenti in sala. Concurentul a reusit sa transmita perfect starea sa in momentul in care a cantat o melodie cu un mesaj puternic. Publicul s-a ridicat in picioare si a aplaudat, iar juratii au fost incantati de prezenta lui Eduard. Andra, Andi si Bebe au spus DA, cu care concurentul merge in etapa jurizarii. “Din pacate, nu ai fost foarte bun, ai fost exceptional! Raspunsul meu este DA!”, i-a transmis Bebe micutului.

Un moment exceptional de dans a fost prezentat aseara de catre CSO Pantelimon. Membrii grupului s-au sincronizat perfect de fiecare data si au umplut scena cu energie si voie buna. Au surprins juratii, care au empatizat cu momentul lor si au smuls ropote de aplauze din partea publicului. “Felicitari din tot sufletul pentru fiecare detaliu din acest dans! De la mine, DA!”, le-a spus Mihaela Radulescu. In final, grupul CSO Pantelimon a obtinut 4 de DA si a mers in etapa urmatoare a competitiei.

Ana si Ioan Vlas au venit pe scena plini de voie buna si cu zambetul pe buze. Au reusit sa creeze un moment interesant, in care au avut replici amuzante si au cantat. Juratii au fost placut surprinsi de prezenta celor doi concurenti si au apreciat prestatia lor, dar Mihaela si Andi nu au vazut continuitatea momentului pentru o etapa viitoare a competitiei. Andra si Bebe au acordat  cate un DA, iar in final, dupa cateva discutii, Ana si Ioan Vlas au obtinut o steluta albastra si au mers in etapa jurizarii.

Xenia Costinar, o tanara extrem de frumoasa cu un talent urias, care a reusit sa impresioneze atat juratii, cat si publicul, cu momentul sau de exceptie. A interpretat impecabil o melodie la orga si a dovedit ca merita sa mearga mai departe in lupta pentru titlul de erou national. Incantat de prestatia sa, Bebe i-a transmis: “De la om totul trebuie sa fie frumos. La tine totul este frumos!”. Concurenta a obtinut 4 de DA si a mers in etapa jurizarii.

Nzouandoki Steller a venit pe scena decis sa impresioneze cu un numar inedit. A imitat diverse sunete, dupa care a dansat. Daca la inceputul momentului juratii au fost rezervati in ceea ce priveste talentul concurentului, acestia au fost in cele din urma incantati de prestatia sa si au decis sa-l trimita in etapa jurizarii cu 4 de DA. “Pentru mine esti un personaj complet, extrem de carismatic si foarte talentat. Esti un izvor de energie pozitiva!”, i-a spus Andi.

Ana Maria Leonte a impresionat juratii cu tehnica sa vocala in momentul in care a interpretat melodia De-ai fi tu salcie la mal. A transmis emotie, dar si putere, si a smuls ropote de aplauze din partea publicului. Impresionata de calitatile concurentei, Andra i-a spus: “Bravo! O surpriza tare frumoasa! Mi-ai facut ziua mai buna. Am ascultat o voce calda, puternica.”. Ana Maria a obtinut 4 de DA din partea juratilor, care au dus-o in etapa jurizarii.

Un moment incendiar de flair bartending a fost prezentat pe scena de la Romanii au talent de catre cei doi membri ai grupului Bar busters. Cei doi au facut spectacol si au dat dovada de foarte multa indemanare, concentrare, dar si talent. Au reusit sa transmita energie in sala si au ridicat publicul in picioare pentru a le aplauda prestatia. “Voi aveti farmec. Aveti un quelque chose care-mi place mie si place si publicului!”, le-a transmis Mihaela. Concurentii au primit in final 4 de DA si au ajuns in etapa jurizarii.

Un alt moment inedit, nemaiintalnit pana acum la Romanii au talent, a fost prezentat de Inga Munteanu. Concurenta a realizat portretele juratilor din plastelina si guma de mestecat. Acestia au fost uimiti de ideea Ingai si au apreciat talentul sau. Andi, vizibil incantat de abilitatile tinerei, i-a spus: “Imi place foarte mult demersul tau si rezultatul final.”. Inga Munteanu a primit 4 de DA din partea juratilor si a mers in etapa urmatoare a competitiei.

Ultimul concurrent prezentat aseara in ultima runda de auditii a noului sezon Romanii au talent, a fost Cristian Ghirba. A cantat o melodie hip-hop compozitie proprie si a reusit sa transmita perfect mesajul sau atat juratilor, cat  si publicului. Toti cei prezenti in sala au fost incantati de prestatia sa, iar Bebe a declarat: “Poezia este atat de buna, incat trebuie neaparat sa-ti dau un DA cu plus!”. Concurentul a primit in final 4 de DA si a mers in etapa jurizarii.

Peste 100 de concurenti au primit cate o steluta albastra in cele noua editii de preselectii si au mers in etapa jurizarii. 

Juratii s-au intalnit si au revazut toate momentele care au primit 3 sau 4 de DA, pentru a decide cine merge in semifinale. Au avut discutii in contradictoriu, s-au luptat pentru concurentii preferati si au revazut si admirat impreuna momentele de exceptie. Dupa ore intregi de comentarii si dezbateri, cei patru jurati i-au ales pe cei mai buni 60 de concurenti, trimitandu-i in semifinalele Romanii au talent, care vor incepe pe 8 mai, de la 20:30.

Chiar daca le-a fost foarte greu sa renunte la unele numere, juratii au fost in final multumiti de faptul ca i-au ales pe cei mai talentati, spectaculosi si creativi concurenti ,care se vor bate pentru un loc in marea finala.

Seara de vineri a fost una speciala pentru toti telespectatorii, care au avut parte de momente incredibile alaturi de talente desavarsite, sensibilitate, umor si spectacol autentic.

Auditiile s-au incheiat, iar semifinalele sunt din ce in ce mai aproape. Incepand de vinerea viitoare, de la 20:30, romanii vor trai emotia live alaturi de concurentii preferati, pe care ii pot trimite direct in marea finala, numai la PRO TV. 

Romanii au talent - Fii eroul nostru!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies