Caravana Romanii au talent ajunge SAMBATA la Iasi!

Caravana Romanii au talent ajunge SAMBATA la Iasi!
Citeste mai mult despre: Romanii au talent, caravana, ProTV, Sezonul 7,
Data publicarii: 26 August 2016
Data actualizare: 26 August 2016
Dupa Constanta si Galati, caravana Romanii au talent a oprit ieri la Bacau, unde persoane cu varste cuprinse intre 7 si 70 de ani au venit la preselectii pentru a-si demonstra aptitudinile care le pot transforma in urmatorul erou national. Nu au lipsit emotiile, insa concurentii au facut tot posibilul sa impresioneze pentru a ajunge pe scena celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii.

Momente de beatbox, magie, flair bartending, dans, canto, balet, gimnastica, teatru, stand-up comedy, acrobatie, diverse inventii sau poezii originale au fost prezentate ieri la Bacau.

Caravana Romanii au talent continua cautarile pentru descoperirea talentului autentic, sambata, 27 august, la Iasi. Preselectiile vor avea loc la hotel Unirea, incepand cu ora 10:00, unde moldovenii sunt invitati sa se faca remarcati si sa creada in sansa lor.

Ai incredere in talentul tau! Urmareste-ti visul si traieste spectacolul vietii tale! Si tu poti ajunge pe cea mai iubita scena din Romania, trebuie doar sa indraznesti sa uimesti o tara intreaga! Ai curajul de a pasi pe scena care schimba destine si vino la preselectiile pentru noul sezon Romanii au talent!

Inscrierile pentru cel de-al saptelea sezon Romanii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participantii sunt asteptati sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase din tara.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies