Finalistul sezonului cinci Romanii au talent, magicianul Robert Tudor, le-a facut astazi o surpriza copiilor din tabara MagiCAMP

Finalistul sezonului cinci Romanii au talent, magicianul Robert Tudor, le-a facut astazi o surpriza copiilor din tabara MagiCAMP
Citeste mai mult despre: MagiCAMP, Robert Tudor,
Data: 08 Iulie 2016
Astazi, finalistul sezonului cinci Romanii au talent, magicianul Robert Tudor, le-a facut o vizita de cateva ore copiilor aflati in tabara MagiCAMP si a reusit sa-i faca sa zambeasca.

Robert a pregatit pentru copii un spectacol de magie, i-a invatat cateva trucuri, au vorbit despre activitatile lor zilnice, au facut poze si s-au distrat, iar magicianul a fost impresionat de optimismul si caldura cu care a fost intampinat.

Ma bucur tare mult ca am petrecut cateva ore impreuna cu niste copii minunati care, in ciuda problemelor de sanatate pe care le au, sunt plini de voie buna si optimism. Am ras cu ei, am povestit, ne-am jucat, le-am aratat cateva trucuri de magie si le-am oferit un mini-spectacol care i-a bucurat. Faptul ca acesti copii se afla in aceasta tabara mi se pare un lucru extraordinar, acolo uita complet de afectiunile pe care le au si desfasoara fel de fel de activitati potrivite varstei lor. Este admirabil ce fac oamenii de la MagiCAMP si cum ii ajuta pe micuti sa fie fericiti si entuziasti. Viata este cel mai frumos dar de la Dumnezeu, ar trebui sa ne bucuram si sa o pretuim mai mult. Avem foarte multe lucruri de invatat de la acesti copii extraordinari.”.

Robert este foarte apropiat de copii, pentru care organizeaza spectacole de magie si reuseste de fiecare data sa creeze momente incredibile pentru cei mici.

FULLSCREEN
Magicianul Robert Tudor, in tabara MagiCAMP. A reusit sa-i faca pe copii sa zambeasca
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO