Caravana sezonului sapte Romanii au talent opreste sambata si duminica la Bucuresti!

Caravana sezonului sapte Romanii au talent opreste sambata si duminica la Bucuresti!
Citeste mai mult despre: Romanii au talent, caravana, Sezonul 7,
Data publicarii: 05 Octombrie 2016
Data actualizare: 08 Noiembrie 2016
Ai curaj si arata intregii tari talentul tau! Preselectiile pentru sezonul sapte Romanii au talent continua weekend-ul acesta la Bucuresti! Toti cei care vor sa se faca remarcati sunt asteptati sambata, 8 octombrie si duminica, 9 octombrie, la hotel Expocenter, incepand cu ora 10:00, sa demonstreze ca merita sa intre in cursa pentru titlul de erou national si marele premiu sau pentru premiul de originalitate.

Dupa ce caravana Romanii au talent a oprit in mai multe orase din tara si mii de persoane au adus spectacolul in cadrul preselectiilor, romanii sunt asteptati sambata si duminica la Bucuresti, pentru a arata ca talentul lor trebuie vazut si aplaudat de o tara intreaga

Ai incredere in talentul tau! Urmareste-ti visul si traieste spectacolul vietii tale! Si tu poti ajunge pe cea mai iubita scena din Romania, trebuie doar sa indraznesti sa uimesti! Ai curajul de a pasi pe scena care schimba destine si vino la preselectiile pentru sezonul sapte Romanii au talent!

Inscrierile pentru cel de-al saptelea sezon Romanii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participantii sunt asteptati sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei. 

Romanii au talent - Fii eroul nostru!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies