Finalisti "Romanii au talent" 2017 - Semifinala 4: Cine a mers mai departe

Finalisti Romanii au talent 2017 - Semifinala 4: Cine a mers mai departe
Data publicarii: 20 Mai 2017
Data actualizare: 20 Mai 2017
Au folosit originalitatea ca efect special si emotia ca thriller, au realizat din miscare super-actiune si din voce povesti de succes! Acesta a fost blockbusterul LIVE de vineri seara! 

Cei zece semifinalisti au adus talentul la un nou nivel si au umplut casele telespectatorilor cu energie, culoare, emotie si foarte multa bucurie.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Grupul Aeros a fost nominalizat pentru Premiul de Originalitate! Pentru acest premiu, juratii aleg in fiecare semifinala cate un candidat astfel incat, inainte de marea finala Romanii au Talent, publicul sa aiba 5 concurenti din care sa aleaga. Asa cum ne-am obisnuit deja, telespectatorii isi voteaza favoritul si ii ofera premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro! 

In urma voturilor publicului, primii trei concurenti care au avut sansa de a merge in marea finala de la "Romanii au Talent" 

Beniamin Dumbravan, concurentul care a primit Golden Buzz de la Florin Calinescu a fost cel mai votat concurent de catre public. Datorita voturilor venite de la cei de acasa, pustiul care a surpins cu un moment de Beatbox incendiar merge in marea finala Romanii au talent. 


Romanii au talent 2017 - Semifinala 4: Beniamin Dumbravan - Beatbox pe romaniiautalent.protv.ro


Pe locurile doi si trei s-au clasat Unison Stars si Aeros, care au impresionat in egala masura si i-au pus pe membrii juriului intr-o situatie extrem de dificila. 

Momentul delicat al serii a venit si in Semifinala 4 Romanii au talent. Juriul a fost nevoit sa decida care dintre preferatii publicului ar trebui sa ocupe un loc in finala. Andi Moisescu si-a dorit sa vada un battle intre baietii de la OK World Wide si Aeros, motiv pentru care a decis in favoarea gimnastilor. 

Andra i-a preferat pe cantaretii talentati de la Unison Stars, in timp ce Mihaela Radulescu a dorit sa ii vada in finala pe cei de la Aeros. 

Cea mai grea decizie a serii i-a revenit lui Florin Calinescu, insa juratul a dorit sa afle care este decizia publicului in privinta concurentilor aflati pe scena. Astfel, pe locul al doilea in opinia celor de acasa s-au clasat cei de la  Aeros.

Pe 2 iunie, in marea finala Romanii au talent Aeros si Beniamin Dumbravan au sansa sa demonstreze ca se numara printre cei mai buni si talentati romani! 


Romanii au talent 2017 - Semifinala 4: Aeros - Gimnastica acrobatica pe romaniiautalent.protv.ro


Asa cum v-am obisnuit, in fiecare vineri seara vom urmari show-uri extraordinare, insa si o lupta acerba pentru premiul in valoare de 120.000 de euro si titul de cel mai talentat roman. Dintre cei 50 de semifinalisti, doar 11 vor ajunge in marea finala, decizia apartinand telespectatorilor si juratilor.

Zece concurenti vor fi alesi din cele 5 semifinale de catre public si juriu, iar un concurent va fi in sezonul acesta Wild Card-ul juriului. Wild Card-ul reprezinta alegerea juratilor pentru marea finala, dintre semifinalistii care nu se vor califica pentru ultima etapa a competitiei.

Aceasta va fi strict alegerea lor, criteriile fiind originalitatea, creativitatea si curajul.

Nu rata VINEREA viitoare cea de-a treia SEMIFINALA LIVE "Romanii au talent"!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies