A doua editie Romanii au talent a pus milioane de zambete pe chipurile romanilor

A doua editie Romanii au talent a pus milioane de zambete pe chipurile romanilor
Data publicarii: 24 Februarie 2018
Data actualizare: 24 Februarie 2018
Milioane de zambete sau lacrimi de emotie au fost aseara pe chipurile romanilor care au urmarit cea de-a doua editie a show-ului suprem, Romanii au talent! Surprizele au venit vineri atat din partea concurentilor, cat si din partea juratilor, iar telespectatorii au avut parte de un spectacol complex, in care au trecut rapid prin diverse stari si sentimente, au cunoscut oameni speciali cu povesti de viata uluitoare si s-au bucurat de frumusetea talentului autentic.

Cea de-a doua editie a sezonului 8 Romanii au talent a fost lider de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a inregistrat 17.6 puncte de rating si 46.8% share, de aproape sase ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3.1 puncte de rating si 8.3% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 3.5 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:09, peste 4.1 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Aplauze, talent autentic desavarsit, emotie si energie

Povestea talentului a continuat vineri seara cu un show care a incantat publicul. Concurentii au urcat pe scena cu incredere si determinare, au prezentat momente in care au crezut foarte mult si au facut tot posibilul sa impresioneze juratii si sa treaca in etapa urmatoare. Andi, Mihaela, Andra si Florin au analizat cu mare atentie fiecare numar, au dansat, s-au transformat si s-au bucurat de fiecare reprezentatie. Andi a raspuns rapid provocarii de a se costuma in Pantera Roz, Florin, pentru prima data la Romanii au talent, a ramas in picioare aplaudand o concurenta, iar toti juratii, impreuna cu Smiley si Pavel Bartos, i s-au alaturat unei concurente pe scena si au dansat vals. A fost un spectacol impresionant, o editie care a adus un amalgam de trairi si manifestari.

Aseara am urmarit momente de canto, dans, folclor de comunicare, aerial net, belly dance, culturism sau forta, care au creat o atmosfera plina de energie sau de visare in sala. Adrian Mihai – strongman; Antoaneta Neuvirt – canto clasic; Bianca Mihai – solist jazz; Don Con – solist vocal si chitara; Gabriel Vizitiu – contorsionism si dans; Igor si Maria Gheorghiu – aerial act; Mihaela Duma – pian, compozitie proprie; Mirela Louis -  aerial net; Mistah White – rap; Natalia Lukiv si Bogdan Boie – dans sportiv: rumba si tango; Nicolae Lupsor – culturism; Roman Ciuganschi – saxofon; Ronin Terente – doina urbana; Roxana Zorzolan – post-modern rap; Sorin si Nuti Dorobantu – dans cu papusa supradimensionata; Suzana Popescu – folclor de comunicare; Vlad Jucan – belly dance; Vlad Zapu si DJ ES.T – hip-hop sunt cei 18 concurenti care au primit aseara 3 sau 4 DA din partea juratilor si merg mai departe la Romanii au talent.

Vinerea viitoare, de la 20:30, Marea Unire a Talentului continua, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies