Andra invita romanii la Marea Unire Muzicala, pe 30 septembrie, la Sala Palatului

Andra invita romanii la Marea Unire Muzicala, pe 30 septembrie, la Sala Palatului
Data publicarii: 26 Aprilie 2018
Data actualizare: 26 Aprilie 2018
Cu ocazia Centenarului, Andra le aduce romanilor un spectacol-eveniment, un omagiu adus muzicii, care face inimile romanilor sa bata in acelasi timp, pentru aceleasi visuri. Pe 30 septembrie, la Sala Palatului, artista va sustine concertul TRADITIONAL, in cadrul caruia va interpreta piese iubite din folclorul romanesc, culese din toate regiunile istorice ale tarii.

Muzica populara este prima dragoste pentru Andra. Este primul gen muzical pe care l-a incercat, influentata fiind de tatal si de fratele ei. Albumul ei de muzica populara, “De la frate la sora”, a avut vanzari record si a primit Discul de Platina.

“Eu cred ca romanii au nevoie de acest spectacol. Muzica populara e numitorul comun, care ne aduce pe toti in aceeasi stare de nostalgie si bucurie, care uneste toate generatiile si toti romanii, indiferent unde s-au nascut si unde traiesc acum. Abia astept sa mi se faca pielea de gaina cand miile de oameni din Sala Palatului vor canta alaturi de mine piesele sufletului romanesc.”, a declarat Andra.

Andra se intoarce in acest an aniversar la radacini, la melodiile de suflet cu care a crescut. Acest concept nu este o surpriza pentru fanii care adesea o compara cu Maria Tanase, un simbol al muzicii traditionale autentice romanesti. Artista reuseste performanta sa ramana in topurile muzicale la mai bine de 17 ani de cand s-a lansat.

Biletele pentru concertul TRADITIONAL s-au pus in vanzare pe www.eventim.ro si la casieria Salii Palatului.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies