Concurentii le aduc aminte juratilor de momente si de persoane dragi in cea de-a noua editie Romanii au talent!

Concurentii le aduc aminte juratilor de momente si de persoane dragi in cea de-a noua editie Romanii au talent!
Citeste mai mult despre: Romanii au talent, sezonul 8,
Data publicarii: 12 Aprilie 2018
Data actualizare: 12 Aprilie 2018
Au venit sa-si schimbe destinul, sa-si expuna cele mai indraznete dorinte, sa scoata la lumina tot ce au mai de pret. 

Vineri, de la 20:30, in cea de-a noua editie Romanii au talent, concurentii ofera un show extraordinar, plin de energie si bucurie, si demonstreaza inca o data ca talentul romanilor depaseste toate granitele si ajunge la sufletele oamenilor cu usurinta.

Dupa o zi in care zeci de reprezentatii i-au uimit, i-au emotionat si i-au facut sa se ridice in picioare si sa aplaude, juratii iau o mica pauza pentru a se pregati cum se cuvine de o noua runda de talent autentic, iar discutiile dintre ei sunt savuroase. ”Ma suna oameni de departe, femei mai ales, si-mi spun: te rog, recinta-ne Vlahuta, spune-ne Garleanu... La Hollywood nimeni nu citeste 120 de pagini de film, daca nu esti in stare sa ii convingi in doua cuvinte, nu se apuca nimeni de tine. Asa patesc eu cu femeile.”, le spune Florin colegilor sai.

Maine vedem si ce concurenta readuce pielea de gaina la masa juriului si o face pe Mihaela sa se topeasca si, extrem de emotionata, sa isi aduca aminte de bunica sa si sa spuna: ”M-a topit povestea cu bunica ta. Acum cativa ani o aduceam si eu cu mare mandrie la un live Romanii au talent pe bunica. Cred ca e unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am facut, din ce simt eu pentru ea, faptul ca am adus-o sa ma vada, sa fie mandra de nepoata.”.

O noua editie a show-ului suprem, Romanii au talent, e gata sa cucereasca publicul prin momente fabuloase prezentate de concurenti determinati sa impresioneze.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

PLUS. In curand.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies