EMIL RENGLE este marele castigator Romanii au Talent 2018

EMIL RENGLE este marele castigator Romanii au Talent 2018
Autor: Redactia
Data publicarii: 02 Iunie 2018
Data actualizare: 02 Iunie 2018
Sezonul 8 "Romanii au talent" s-a incheiat cu o editie plina de emotii, in care telespectatorii au urmarit momente incendiare de canto, break dance, dans contemporan, dans acrobatic si balet.

In Marea Finala au urcat pe scena 11 eroi talentati care au muncit din greu pentru a pune in scena momente spectaculoase, iar publicul a fost cel care a decis marele castigator al anului 2018, precum si castigatorul Premiului de Originalitate.

EMIL RENGLE este marele castigator al Premiului de Originalitate! In fiecare dintre cele 5 Semifinale LIVE juriul a propus cate un candidat, iar inainte de MAREA FINALA telespectatorii au avut la dispozitie o saptamana pentru a-si vota favoritii. In urma voturilor publicului, premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro a ajuns la EMIL RENGLE, in Marea Finala Romanii au talent 2018!

Dupa un sezon plin de emotii, adrenalina si multa munca din partea concurentilor si a intregii echipe Romanii au talent, tot publicul a fost cel care a decis clasamentul final. Pe locul 3 publicul a ales-o pe Alla, locul 2 a fost ocupat de Bianca Badea iar cel mai talentat roman din 2018 a fost desemnat EMIL RENGLE!

Momentul lui EMIL RENGLE a impresionat o tara intreaga si a primit cel mai mare numar de voturi din partea telespectatorilor, precum si multe laude din partea juriului.

Dupa un drum lung in competitie presarat cu emotie, lacrimi si mult suspans  EMIL RENGLE a plecat acasa cu Marele Premiu de 120 000 de euro si cu titlul de CEL MAI TALENTAT ROMAN al anului 2018! In plus, dansatorul care a impresionat o tara intreaga cu talentul si creativitatea lui, se poate mandri ca este primul concurent din istoria concursului care a castigat marele premiu cu un numar de dans.

Vrei sa iti descoperi limitele si sa le depasesti? Lupta sa fii primul campion NINJA WARRIOR ROMANIA! Inscrie-te!


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies