Finalisti "Romanii au talent" 2018 - A Doua Mare Gala a Talentului: Cine a mers mai departe

Data publicarii: 04 Mai 2018
Data actualizare: 07 Mai 2018
Vinerea aceasta, spectacolul LIVE a continuat cu multe momente emotionante si pline de talent get beget ROMANESC. A doua semifinala "Romanii au talent", a incantat spectatorii si telespectatorii cu povesti uluitoare, iar cei 10 concurenti au luat cu asalt marea scena a talentelor, cucerind publicul. 

Dupa o seara extraordinara, plina de supans, emotie si adrenalina, doi concurenti au trecut mai departe in Marea Finala a sezonului 8. Primul finalist a fost desemnat de telespectatori, care si-au putut vota concurentii favoriti atat prin SMS, cat si online, iar juriului i-a revenit dificila misiune de a alege care dintre concurentii clasati pe locurile 2 si 3 va merge mai departe. 

Vezi AICI momentele VIDEO din a doua Gala a Talentului!

Juriul a avut de asemenea rolul de a propune un concurent pentru Premiul de Originalitate, iar alegerea celor patru a fost Trupa Idiot

Primul finalist al serii este, conform voturilor publicului, Alla

 Vezi aici momentul ei din a doua Mare Gala a Talentului!


Pe locurile 2 si 3 in preferintele publicului s-au aflat Alex Stefanescu si Trupa Idiot

Dupa indelungi deliberari, juratii si-au impartit voturile intre concurentii aflati pe locurile 2 si 3. In aceasta situatie, Pavel Bartos a deschis votul cu preferintele publicului, iar cel de-al doilea finalist al celei de-a doua gale LIVE din Sezonul 8 "Romanii au talent" este Alex Stefanescu.  

 Vezi aici momentul lui din a doua Mare Gala a Talentului!Romanii au talent - Fii eroul nostru!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies