Finalistii "Romanii au talent" 2018 - A Patra Mare Gala a Talentului: Cine a mers mai departe

Finalistii Romanii au talent 2018 - A Patra Mare Gala a Talentului: Cine a mers mai departe
Data publicarii: 18 Mai 2018
Data actualizare: 19 Mai 2018
Vinerea aceasta, spectacolul LIVE ne-a surprins cu momente emotionante si deosebite, pline de talent get beget ROMANESC. A patra semifinala "Romanii au talent" are alti doi finalisti de nota 10, pe care publicul i-a adorat si votat. 

Dupa o seara extraordinara, plina de supans, emotie si adrenalina, doi concurenti au trecut mai departe in Marea Finala a sezonului 8. Primul finalist a fost desemnat de telespectatori, care si-au putut vota concurentii favoriti atat prin SMS, cat si prin votul online, iar juriului i-a revenit dificila misiune de a alege care dintre concurentii clasati pe locurile 2 si 3 va merge mai departe. 

Vezi AICI momentele VIDEO din a patra Gala a Talentului!

Juriul a avut de asemenea rolul de a propune un concurent pentru Premiul de Originalitate, iar alegerea celor patru a fost Natalia Duminica

Primul finalist al serii, conform voturilor publicului, este Bianca Badea. Pe locurile 2 si 3 in preferintele publicului s-au aflat Corul de copii Unison si Duo Romance. 

Cel de-al doilea finalist a fost ales conform voturilor juriului, iar alegerea celor 4 i-a dus direct in finala pe cei de la Duo RomanceRomanii au talent - Fii eroul nostru!

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies