Florin Calinescu: "Abajurul sufletului meu". ACUM, la Romanii au talent, vedem ce concurenta il impresioneaza pe jurat

Florin Calinescu:  Abajurul sufletului meu . ACUM, la Romanii au talent, vedem ce concurenta il impresioneaza pe jurat
Citeste mai mult despre: Florin Calinescu, Romanii au talent,
Data: 22 Februarie 2018
Curajul, ambitia si flexibilitatea nu au limite in cea de-a doua editie Romanii au talent! Vinerea aceasta, de la 20:30, juratii si concurentii fac spectacol pe scena celui mai iubit show de divertisment si iau decizii surprinzatoare.

Abajurul sufletului meu, cutia mea cu fondante. O incantare dialogul, sa vedem daca urmeaza o desfatare.”, ii spune Florin unei concurente care il incanta cu un schimb de replici savuros. ”Eu trebuie s-o iau in brate pe femeia asta! Sunteti prea draguta. Atata patos nu am mai vazut la nimeni.”, completeaza Andra la finalul reprezentatiei.

Tot vineri, vom urmari unul dintre cele mai emotionante si profunde momente aduse pana acum la Romanii au talent, un exemplu de vointa si daruire, o prezenta surprinzatoare. Publicul si juratii nu isi mai pot opri aplauzele, iar Florin ramane singur in picioare si cu lacrimi in ochi spune: ”Esti un artist atat de profund si de complex… foarte putina lume se poate apropia de incandescenta ta. Te rog mult, ai grija de tine! Ai foarte multa energie creatoare in tine.”, iar Andi continua: ”Esti metafora emisiunii noastre.”, dupa care iese din sala pentru cateva minute deoarece: ”uneori simt nevoia sa raman doar eu cu mine si sa ma gandesc la momentele astea.”.

Show-ul suprem, Romanii au talent, continua maine, de la 20:30, cu o noua editie plina de talent autentic si de distractie.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO