Florin Calinescu are ganduri mari: "O sa va despart eu de iubitul ala!". ASTAZI, de la 20:30, la Romanii au talent!

Florin Calinescu are ganduri mari:  O sa va despart eu de iubitul ala! . ASTAZI, de la 20:30, la Romanii au talent!
Citeste mai mult despre: Romanii au talent, Florin Calinescu,
Data: 15 Martie 2018
Marea Unire a Talentului continua maine seara, de la 20:30, pe scena celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent. 

Telespectatorii vor cunoaste noi concurenti veniti atat din tara, cat si din strainatate, cu povesti impresionante si abilitati care i-au determinat sa aiba curaj, sa lase in urma emotiile si sa isi doreasca sa candideze la titlul de erou national.

O aparitie excentrica ii fascineaza pe Andi, Mihaela, Andra si Florin inca din primele secunde, insa Florin este cel mai incantat de prezenta doamnei, dar si de momentul pe care-l prezinta si-i spune... usor dezamagit cand afla ca are un suflet pereche, chiar daca la distanta: ”Eu chiar ma bucuram, doamna. Batran sunt, de ingijire as avea nevoie, dar aveti iubit...”.La finalul reprezentatiei, juratul nu se poate abtine si merge in culise dupa concurenta: ”Ce vad acum imi da viata, imi da sete, imi da apa la moara pentru tot ceea ce pot eu sa dau mai bun... Pana la urma, o sa va despart eu de iubitul ala. Aveti un ras fermecator! Sunteti sensul vietii, sunteti elixirul... batranetii mele.”.

Doamna, bucuroasa sa asculte atat de multe complimente, se fastaceste si zambeste la fiecare replica. Andi, fermecat de numarul de pe scena, trage concluzia ca dupa atatia ani de cand e la masa juriului Romanii au talent, aparitia unui astfel de prezente lipsea cu desavarsire.

Vineri, de la 20:30, show-ul suprem, Romanii au talent, aduce distractia si emotia in casele tuturor romanilor!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

FULLSCREEN
Florin Calinescu are ganduri mari: "O sa va despart eu de iubitul ala!". Vineri, de la 20:30, la Romanii au talent!
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO