Florin Calinescu intra in pielea unor mari presedinti de stat pentru marile gale live Romanii au talent!

Data: 25 Aprilie 2018
Cel mai urmarit show de divertisment, Romanii au talent, da start vineri, de la 20:30, marilor gale ale talentului! Fiecare live al sezonului opt va fi o adevarata sarbatoare, iar conceptul campaniei de promo pentru etapa live-urilor subliniaza perfect acest aspect, punand accent pe prezenta in public a unor personalitati din lumea intreaga, pentru a putea fi cat mai aproape de eroii talentului si a-i sustine. 

Florin Calinescu s-a implicat in tot conceptul de promo, a fost cel care a lucrat la scenarii si a jucat rolul unor personaje precum Donald Trump, Vladimir Putin, Brigitte Macron, Presedintele ales al Chinei, Victor Orban sau Angela Merkel, reusind sa-si gaseasca rapid accentul potrivit pentru fiecare dintre acestia, precum si acele detalii amuzante care se regasesc intr-o caricatura, fie ea si video.
 
Astfel au fost create cateva situatii pline de umor, in care mari presedinti de stat si nu numai incearca sa faca rost de bilete la live-uri, sunandu-i pe rand pe Andi, Mihaela, Andra, Florin, Smiley si Pavel Bartos. Discutiile dintre acestia au starnit reactii amuzante, atmosfera de la filmari fiind una plina de hohote de ras. 

Promo-urile pot fi urmarite incepand de astazi, numai la PRO TV, si incepand de vinerea aceasta, de la 20:30, romanii isi pot vota eroii si vor trai impreuna cu ei marea gala a talentului!


Romanii au talent - Fii eroul nostru!

FULLSCREEN
Florin Calinescu intra in pielea unor mari presedinti de stat pentru marile gale live Romanii au talent!
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO