Interviu Exclusiv cu Eduard Antal: "Experienta Romanii au talent a fost provocarea care m-a pus sa lupt cu mine insumi"

Interviu Exclusiv cu Eduard Antal:  Experienta Romanii au talent a fost provocarea care m-a pus sa lupt cu mine insumi
Data: 17 Ianuarie 2018
In toamna, echipa Romanii au talent a cautat cei mai talentati romani din intreaga lume.

Caravana sezonului opt al celui mai tare show de divertisment a oprit in Bucuresti, Cluj si Chisinau si, pentru prima oara in istoria emisiunii, preselectiile au avut loc si in Spania.

Mii de romani care au ramas in tara sau care au plecat peste hotare in cautarea unui trai mai bun au realizat Marea Unire a Talentului intr-un spectacol de neuitat, pe care telespectatorii il vor putea urmari in curand la PRO TV. 

Pana la premiera noului sezon Romanii au talent, Eduard Andral ne-a acordat un interviu in exclusivitate. Ce a declarat fostul concurent. 

- Cum ai descrie experienta Romanii au talent?

- Experienta „Romanii au talent" a fost provocarea care m-a pus sa lupt cu mine insumi. M-a ajutat sa-mi depasesc limitele si sa vad lucrurile dintr-o alta perspectiva. A fost sansa de a ma exprima altfel decat o fac in mod obisnuit si a fost posibilitatea de a impartasi unei tari intregi frumusetea acestui instrument, orga cu pedalier, atat de putin cunoscut in tara noastra. Intreaga experienta este sursa mea de energie pozitiva atunci cand imi scade tonusul. Este motivatia ce ma mobilizeaza in aceasta etapa formativa a carierei mele muzicale. Este certitudinea ca nu trebuie sa renunt niciodata la visul meu si este garantia ca ma aflu pe drumul cel bun. Tot aceasta experienta va fi povestea pe care nu o voi uita niciodata.

- Care a fost pentru tine cel mai frumos moment petrecut la Romanii au talent?

- Fara sa stau prea mult pe ganduri, cel mai frumos moment a fost in semifinală cand m-am ridicat de la instrument si i-am vazut pe ai mei că erau in sala. Le-am citit pe fata un soi de implinire sufleteasca pentru ca reusisem. Atunci am putut rasufla usurat ca am reusit sa le ofer acesta surpriza (ei nu stiau de participarea mea, au aflat dupa preselectii) ca un gest de multumire ca au facut tot posibilul ca eu sa ajung ceea ce sunt astazi.

      - Spune-ne trei lucruri pe care le-ai invatat la Romanii au talent.

- Profesionalism, echipa, zambet.

- Ce planuri/ proiecte ai acum?

- In primul rand, ma focusez foarte tare pe tot ce inseamna facultate si lucrez foarte serios la licenta. In al doilea rand, am diverse proiecte de promovare a acestui instrument, care dupa aparitia la TV se bucura de un foarte mare interes din partea oamenilor si astfel reusesc sa umplu, uneori pana la refuz, sali importante de concert.

- Ce mesaj ai pentru concurentii Romanii au talent din sezonul opt?

- Sa fie ei insisi, sa nu livreze spectatorilor imagini false, sa aiba curaj si sa creada in visul si in talentul lor.

 

FULLSCREEN
Interviu Excluvi cu Eduard Antal: "Experienta Romanii au talent a fost provocarea care m-a pus sa lupt cu mine insumi"
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO