Sosia lui Bono urca ASTAZI pe scena Romnii au talent!

Sosia lui Bono urca ASTAZI pe scena Romnii au talent!
Data: 15 Februarie 2018
De peste mari si tari, concurentii vin la Marea Unire a Talentului in sezonul 8 Romanii au talent, incepand de maine, de la 20:30! In prima editie, sosia lui Bono urca pe scena celui mai tare show de divertisment! Andi, Mihaela, Andra si Florin raman fara cuvinte cand il vad si sunt fascinati de asemanarea izbitoare a concurentului cu celebrul solist al trupei U2. Momentul prezentat de el este un adevarat spectacol, publicul va fi in picioare, iar Smiley si Pavel vor veni in fata scenei pentru a vedea totul din primul rand. ”Te uiti la el si zici: Ba, esti prost?! Zici ca e el!”, spune Smiley uluit.

Din cauza emotiilor mult prea mari ale unei concurente, juratii nu sunt edificati in ceea ce priveste talentul ei si cer sa vada inca o data momentul. ”O singura rugaminte. Nu ne-am edificat cu talentul si vrem sa revedem momentul, daca se poate.”, spune Andra, iar Andi completeaza: ”Te rog, dubla doi. Vrea maestrul sa vada mai de aproape, fara ochelari”.

A doua oara este cu succes atat pentru participanta, cat si pentru jurati, care isi dau seama foarte bine de calitatile ei, iar Andi si Florin se apropie de scena, sa poata juriza corespunzator actul artistic. ”S-a dezlantuit, n-a mai avut nicio emotie.”, spune Andi.

”Este un privilegiu sa fii de fata atunci cand se naste un fenomen. Tu esti un inger care a venit sa se joace cu mintile noastre.”, spune Florin cu lacrimi in ochi si profund impresionat la finalul unui moment inaltator.


Scena este pregatita pentru Marea Unire a Talentului! Show-ul suprem, Romanii au talent – sezonul 8, din 16 februarie la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

FULLSCREEN
Sosia lui Bono urc mine pe scena Romnii au talent!
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO