Vineri, la Romanii au talent, vedem la ce viseaza Mihaela Radulescu inca din copilarie!

Vineri, la Romanii au talent, vedem la ce viseaza Mihaela Radulescu inca din copilarie!
Data publicarii: 21 Februarie 2018
Data actualizare: 21 Februarie 2018
Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Juratii sunt plini de surprize in cea de-a doua editie a sezonului 8 Romanii au talent. Inspirat de aparitia inedita a unui concurent si de momentul pe care-l prezinta, Andi spune: ”In costumul ala de pantera roz pot sa ma imbrac si eu.”, iar Mihaela continua: ”Hai, du-te acum pe scena! Vreau sa-l vad pe Andi pantera roz, visez asta din copilarie!”. Pentru a-l incuraja pe jurat sa faca transformarea, publicul il aclama si-l aplauda frenetic.

Andi apare pe scena in ritm de saxofon, cu miscarile specifice simpaticei pantere si face o demonstratie de talent autentic in fata a sute de persoane si a colegilor sai. ”Desi credeam ca le-am vazut pe toate, sezonul 8 vine cu foarte multe surprize. Si din partea concurentilor, dar si din partea juratilor.”, spune Andra, impresionata pana la lacrimi... de ras de reprezentatia lui Andi, iar Smiley completeaza din culise: ”Seamana cu mine din profil!”.

Vineri, de la 20:30, vedem intregul moment care provoaca ropote de aplauze si hohote de ras in sala, dar vedem si care este motivul pentru care unul dintre jurati declara ca este extrem de nervos.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies