E incredibil. Ce numere a prezentat Stevie Starr la „Britain's Got Talent" și „America's Got Talent"

E incredibil. Ce numere a prezentat Stevie Starr la Britain s Got Talent și America s Got Talent
Citeste mai mult despre: Romanii au talent, Stevie Starr,
Autor: Redactia
Data publicarii: 14 Februarie 2019
Data actualizare: 14 Februarie 2019
Stevie Starr are 56 de ani, e din Scoția, spune că e de profesie regurgitator și a prezentat pe scena „Românii au talent” un număr care i-a lăsat fără replică pe jurați, dar și pe cei din public.
Stevie e cunoscut și sub numele de „The Professional Regurgitator”. Înghite tot felul de obiecte, de la baloane, bani, unghii, la mingi de biliard, lacăte și cuburi Rubik, iar apoi le regurgitează. Nu era, deci, prea greu să îi lase fără replică pe toți cei care i-au văzut numărul la „Românii au talent”.

A crescut într-un orfelinat

Simpaticul artist și-a descoperit abilitățile când avea 6 ani, la centrul de plasament în care a crescut.

Stevie spune că la acea vreme înghițea banii de buzunar ca să nu îi fie luați de copiii mai mari din orfelinat. Pe la nouă ani a început să înghită și ouă Kinder, iar atunci când a mai crescut i-a venit ideea să participe la un talent show pe care l-a și câștigat.

Tot atunci, spune el, și-a dat seama că poate face și bani cu talentul său neobișnuit.

Oamenii de știință nu au o explicație pentru abilitățile lui neobișnuite

Stevie n-a explicat niciodată cum reușește să înghită obiectea atât de diverse și să le regurgiteze, așa că mulți s-au gândit la iluzionism. Nu e, însă, cazul. Oamenii de știință au confirmat că nu e vorba de iluzionism, însă nu au reușit să și ofere o explicație pentru neobișnuitul talent al lui Stevie.

De-a lungul timpului, el a fost studiat de o mulțime de oameni de știință, însă niciunul dintre aceștia nu a reușit să înțeleagă cum face cee ace face.

Mai jos poți vede numărul lui Stevie din audițiile „Românii au talent":În ultimii 27 de ani a mâncat doar ciocolată și a băut doar cola

Ca fapt divers, Stevie mai pune că nu mai mănâncă mâncare de 27 de ani. Artistul spune că trăiește doar cu ciocolată și cola. Corpul lui nu mai acceptă mâncarea, spune el.

El a fost și la „Britain’s Got Talent” și la „America’s Got Talent”, acolo unde a făcut un super show. Mai jos poți vedea și tu numerele care i-au lăsat fără replică pe jurații din Marea Britanie și Statele Unite:

La „Britain’s Got Talent” Stevie a prezentat un număr impresionant și a ajuns până în semifinală:

Stevie a uimit jurații și publicul de la America’s Got Talent”. Mai jos poți urmări și aceste momente: 

„Românii au talent" continuă vinerea asta cu a doua rundă de audiții, de la ora 20:30. Stay tuned!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies