Preselecțiile pentru sezonul #9suprem Românii au talent, continuă! 14-15 octombrie la World Trade Center București

Preselecțiile pentru sezonul #9suprem Românii au talent, continuă! 14-15 octombrie la World Trade Center București
Autor: Redactia
Data publicarii: 26 Septembrie 2018
Data actualizare: 30 Ianuarie 2019
Preselecțiile pentru sezonul #9suprem Românii au talent, continuă! Toată România vine la București duminică și luni, 14 și 15 octombrie, la World Trade Center, începând cu ora 10:00

Talentul este cel care te poate face cunoscut, care poate schimba lumea, poate bucura și emoționa, dar și cel care îți deschide noi orizonturi. Fii cel care aduce spectacolul pe scena celui mai iubit show de divertisment, cucerește publicul cu abilitățile tale și intră în lupta pentru titlul de erou național.Asta e șansa ta să scrii istorie pe scena Românii au talent! Ai un talent și vrei să-l arăți tuturor? Înscrie-te pe romaniiautalent.protv.ro, pe WhatsApp, la numărul 0752.142.683, sau vino direct la preselecții weekend-ul acesta!

Fii vânător de talent în sezonul #9suprem Românii au talent!

Ai un talent în familie sau poate ai un talent în gașcă. Oriunde ai fi sau de oriunde l-ai ști, hai să-l facem mare! Intră pe romaniiautalent.protv.ro, înscrie un concurent în preselecții pentru noul sezon Românii au talent și poți câștiga 3000 de euro! Vânător de talent, să înceapă căutarea!Fă-ți #StorySuprem! Rezervă aici un loc în public şi hai la show!

Românii au talent - Fii eroul nostru!
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies