Jurații sunt uluiți de un moment unic în istoria Românii au talent! Mihai Petre: ”Pare foarte periculos ce faceți"

Jurații sunt uluiți de un moment unic în istoria Românii au talent! Mihai Petre: Pare foarte periculos ce faceți
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 28 Februarie 2019
Data actualizare: 28 Februarie 2019

Cel mai tare show de divertisment, Românii au talent, continuă vineri spectacolul, de la ora 20:30, cu cea de-a patra ediție din #9suprem! Un moment de dresaj dus la superlativ îi uimește pe Andi, Andra, Mihai și Florin și îi cucerește iremediabil, iar un concurent trecut de prima tinerețe reușește să suprindă prin voința sa, prin entuziasm, dar și prin felul în care arată.

La finalul reprezentației sale, acesta îl face pe Florin să spună gânditor: ”Eu am abonament la o sală de doi ani de zile. Chiar o să mă duc mâine pentru prima dată, să văd ce se întâmplă cu mine. De ce nu arăt ca tine, deși am abonament de doi ani? Trebuie să mă și duc acolo, nu? Păi, da, mă duc și mănânc, că au bufet. N-am reușit să trec de prima probă.”.

Dacă anumiți concurenți vin pe scenă hotărâți și foarte siguri pe ei, alții sunt năpădiți de emoții, însă jurații fac tot posibilul să le risipească în stilul lor caracteristic. Dacă reușesc și cum decid să facă asta, vedem mâine, la Românii au talent.

Doi concurenți fabuloși ridică sala în picioare în momentul în care își prezintă numărul de patinaj pe role, unul care le taie tuturor răsuflarea și-i uluiește pe jurați și pe Smiley și Pavel. ”Pare foarte periculos ce faceți, dar este uimitor. Sunteți la un nivel foarte înalt, a fost o încântare să vă văd.”, le spune Mihai Petre, fascinat de dinamismul, energia și suspansul aduse pe scenă.

Spectacolul atinge cote fulminante vinerea aceasta la Românii au talent! Concurenții fac un show incredibil, iar reacțiile juraților îl condimentează perfect.

Românii au talent - Fii eroul nostru!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies