Mai sunt doar 2 zile până la debutul sezonului #9suprem Românii au talent! Vineri vedem primul golden buzz din acest sezon!

Mai sunt doar 2 zile până la debutul sezonului #9suprem Românii au talent! Vineri vedem primul golden buzz din acest sezon!
Autor: Redactia
Data publicarii: 06 Februarie 2019
Data actualizare: 06 Februarie 2019
În doar două zile, prezentatorii emisiunii Românii au talent, Smiley și Pavel Bartoș, vor da startul sezonului #9suprem.

Diversitatea momentelor și gradul de creativitate al concurenților i-au determinat pe Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu să găsească talentul suprem. Prima ediție vine și cu primul golden buzz din acest sezon. Unul dintre jurați a surprins publicul cu apăsarea primului buton auriu, alegerea acestuia fiind neașteptată.

#9suprem este sezonul care vine cu momente nemaivăzute până acum. Vinerea aceasta, telespectatorii îl vor întâlni pe unul dintre cei mai interesanți magicieni, al cărui moment i-a făcut pe jurați să se ridice în picioare. Trucurile acestuia cu gaz, bile de billiard și monede au ridicat toată sala în picioare, iar numărul prezentat de el a stârnit hohote de râs. “Ești cel mai amuzant tip pe care l-am văzut. Ai avut cea mai palpitantă reprezentație pe care am vazut-o pe scenă.”, spune Andi Moisescu.

Un alt moment remarcabil al primei ediții este cel al unei concurente care nu a renunțat niciodată la visul ei. A crezut în ea și a lucrat la perfecționarea numărului, iar vineri va ridica toți jurații în picioare și îi va face pe Mihai Petre să spună: “Întotdeauna am crezut că show-ul acesta este despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră”.

Începând din această săptămână, în fiecare vineri seară, de la 20:30, show-ul Românii au talent va aduce în atenția telespectatorilor momente inedite, nemaivăzute și pline de suspans, care promit să surprindă prin originalitate și creativitate. Acestea vor aduce reacții uluitoare în rândul juraților și prezentatorilor show-ului și replici precum: “Așa ceva nu am mai văzut în viața mea și nici nu cred că o să mai văd vreodată!”.

Românii au talent - Fii eroul nostru!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies