Ultimele emoții din preselecții și marile decizii, mâine, la Românii au talent!

Ultimele emoții din preselecții și marile decizii, mâine, la Românii au talent!
Citeste mai mult despre: Romanii au talent, decizii, preselctii,
Autor: Redactia
Data publicarii: 09 Mai 2019
Data actualizare: 09 Mai 2019
Ultimele emoții, ultimele momente din preselecții și marile decizii!

Vinerea aceasta, de la 20:30, ultimii concurenți din sezonul #9suprem Românii au talent urcă pe scenă pentru a cuceri jurații și publicul cu aptitudinile lor și cu reprezentații fascinante.
Tot mâine seară, vom urmări și DECIZIA. Andi, Andra, Mihai și Florin vor revedea momentele celor care au primit 3 sau 4 DA în prima etapă a competiției și-i vor alege pe cei 24 de semifinaliști. Juriul va analiza prestațiile acestora și, chiar dacă va fi extrem de greu, va decide cine sunt cei care se pregătesc de live-uri.

Chiar am luat niște bilete pentru Hanovra și nu știam de ce. Mi-a ghicit cineva, zice: să vezi la drum de seară... în Hanovra.”, îi spune Florin unei concurente, vrăjit fiind de talentul ei desăvârșit, și continuă: ”Chiar nu știam de ce, dar mi-am luat două bilete și la Piatra Neamț.”. Momentul îi cucerește și pe ceilalți jurați, care sunt fascinați de eleganța, rafinamentul și modul în care participanta își prezintă aptitudinile.

Ultimii concurenți din acest sezon sunt pregătiți să facă scena să vibreze și să impresioneze întreaga țară cu reprezentațiile lor. Mâine, de la 20:30, emoțiile și tensiunea vor crește, iar spectacolul va fi unul pe măsură.

Românii au talent - Fii eroul nostru!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies