Vinerea aceasta încep live-urile Românii au talent! Primii 12 semifinaliști, gata să aducă spectacolul suprem!

Vinerea aceasta încep live-urile Românii au talent! Primii 12 semifinaliști, gata să aducă spectacolul suprem!
Autor: Redactia
Data publicarii: 15 Mai 2019
Data actualizare: 15 Mai 2019
În numai două zile încep live-urile celui mai tare show de divertisment, Românii au talent! În acest sezon, 24 de concurenți vor lupta în cele două semifinale pentru un loc în marea finală.

Din fiecare semifinală, cinci concurenți merg mai departe – primii patru aleși de public, în ordinea votului, iar cel de-al cincilea va fi ales de jurați dintre toți concurenții rămași. În plus, Andi, Andra, Mihai și Florin vor avea la dispoziție și un wild card, pe care îl vor da la finalul celei de-a doua semifinale unuia dintre concurenții care îi va impresiona. 

Astfel, în finală vor fi 11 concurenți care vor lupta pentru marele premiul în valoare de 120.000 de euro.

Începând de vinerea aceasta, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), 10 sms-uri/ sesiunea de votare, după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest seriviciu nu este disponibil în afara țării.

Primii 12 concurenți sunt nerăbdători să urce pe scenă și să spargă gheața în prima semifinală LIVE. Cei care pregătesc momente de neuitat pentru telespectatori și care își doresc să impresioneze prin complexitatea numerelor, dar și prin emoția pe care o vor transmite sunt: Ana Maria Pantaze, Lucian Răducanu, Magitot, Anne Senger, Daniela Machidon, Alexander Shtifanov, Stevie Starr, Duo Sienna, Andreea Tucaliuc, Ema Stoian, Andrei Cheteleș și Rareș Bratu.

Aceștia promit un spectacol fascinant și așteaptă voturile publicului, pentru a ajunge mai aproape de îndeplinirea visului lor.

Românii au talent - Fii eroul nostru!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies