Bianca Dragusanu si Victor Slav isi danseaza povestea de dragoste, luni, la Uite cine danseaza!

Bianca Dragusanu si Victor Slav isi danseaza povestea de dragoste, luni, la Uite cine danseaza!
Data publicarii: 07 Aprilie 2017
Data actualizare: 07 Aprilie 2017
Mai sunt sapte perechi in competitia Uite cine danseaza, iar luni, de la 20:30 vor fi fata in fata cu o noua provocare: tribut prin dans legendelor muzicii! Unele dintre cele mai tari hit-uri ale tuturor timpurilor aduc coregrafii spectaculoase prezentate original de concurenti.

Telespectatorii vor avea parte in cea de-a sasea editie a show-ului si de o surpriza, unul dintre cele mai frumoase si mediatizate cupluri din Romania, Bianca Dragusanu si Victor Slav, va intra luni in ring si va prezenta un dans plin de senzualitate si emotie, reprezentand povestea lor de dragoste. Coregrafia a fost realizata de coregrafii baletului COBO, Cocuta si Bogdan Boanta, iar melodia aleasa pentru Bianca si Victor este Love on the brain.

Cei doi sunt bucurosi ca vor dansa impreuna si isi doresc sa aduca pe scena un moment plin de visare, pasiune si frumusete. ”Muncim extrem de mult pentru acest dans, dar ne si distram la repetitii impreuna cu coregrafii si echipa. Chiar daca pare usor sa dansezi vals, nu este deloc asa. Necesita foarte multa implicare, repetitii, miscari cu care nu suntem obisnuiti si multa rabdare. Suntem entuziasmati, punem foarte multa pasiune in pregatirea acestui moment special pentru Uite cine danseaza! si abia asteptam sa vedeti ce ne iese. Mai avem doar cateva zile la dispozitie, dar vom face tot posibilul ca luni sa prezentam un dans frumos, care sa ne repezinte perfect si sa transmita ceea traim impreuna.”, au spus Bianca Dragusanu si Victor Slav, incantati de aceasta provocare.

Luni, de la 20:30, vom avea parte de o editie incendiara Uite cine danseaza!, de momente surprinzatoare, mult umor, energie, coregrafii extraordinare, concurenti hotarati sa prezinte cele mai bune dansuri si inca o eliminare.
Uite cine danseaza – Traieste bucuria dansului!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies