Inca o pereche a parasit competitia. Cine sunt finalistii Uite cine danseaza 2017

Data publicarii: 01 Mai 2017
Data actualizare: 01 Mai 2017
Patru perechi de dansatori, doua probe inedite, coregrafii pline de stralucire, energie si foarte multa distractie! Acestea au fost ingredientele semifinalei show-ului Uite cine danseaza!

Alex Velea si Ecaterina Dosan, Liviu Teodorescu si Marica Derdene, Marius Manole si Olesea Nespeac si Sandu Lungu si Raluca Netca le-au oferit publicului un spectacol de neuitat in pasi de tango, vals, paso doble si jazz.

Concurentii nu au incantat singuri audienta. Ei i-au avut alaturi pe jurati, care au devenit regizori pentru prima proba a serii. 

Fiecare jurat a dansat alaturi de echipa sa, cu care a lucrat timp de o saptamana, si a jurizat celelalte trei dansuri, in care nu a fost implicat. 

A doua proba a semifinalei Uite cine danseaza! a adus foarte mult umor si coregrafii spectaculoase. 

Fiecare cuplu a parodiat diferite personaje si a realizat cate un dans amuzant. Acestia au devenit supereroi atipici, au parodiat videoclipuri celebre de la Sia sau Spice girls si au devenit lebede gratioase in Lacul lebedelor.


Dupa incheierea reprezentatiilor concurentilor si in urma voturilor publicului, clasamentul a aratat in felul urmator: 


Dupa inchidearea liniei de vot, Sandu Lungu, Alex Velea si partenerele lor de dans s-au aflat in perico de eliminare. 

La finalul serii, ultima pereche clasata in urma notelor juratilor si voturilor telespectatorilor a parasit competitia. Sandu Lungu si Raluca Netca si-au incheiat drumul in competitia Uite cine danseaza.Trei echipele merg in marea finala Uite cine danseaza, iar aceastea sunt formate din Alex & Ecaterina, Liviu & Marica si  Marius & Olesea.

Vezi aici momentele care au impresionat in Semifinala Uite Cine Danseaza 2017!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies