Maraton de dans pentru concurentii de la Uite cine danseaza, ASTAZI, de la 20:30, numai la Pro TV!

Maraton de dans pentru concurentii de la Uite cine danseaza, ASTAZI, de la 20:30, numai la Pro TV!
Citeste mai mult despre: Uite cine danseaza, ProTV,
Data publicarii: 24 Aprilie 2017
Data actualizare: 24 Aprilie 2017
Luni, 24 aprilie, de la 20:30, Uite cine danseaza! va aduce cea mai grea provocare de pana acum pentru cele cinci perechi ramase in competitie, deoarece trebuie sa invete, pentru prima data, cate trei coregrafii. 

Concurentii vor avea de trecut trei probe spectaculoase si numai cei mai buni vor ramane pe ringul de dans la final.

Trei probe incendiare si cinci perechi inedite de dansatori

Prima proba - Cele cinci cupluri vor fi pe scena si vor dansa pe aceeasi melodie, rock’n roll. Juriul va elimina, pe rand, cate o pereche. Prima echipa eliminata din ring va primi 1 punct, iar perechea care va ramane ultima pe scena va fi notata cu 5 puncte.

Proba a doua - Concurentii pregatesc zilele acestea coregrafii spectaculoase de hip-hop, reggaeton sau cabaret, pe care le vor prezenta luni pentru a convinge juriul si publicul ca merita sa ramana cat mai mult timp in competitie.

Proba a treia - Fiecare pereche va trebui sa copieze si sa imbunatateasca o coregrafie realizata pana acum de una dintre celelalte perechi. Dar asta nu va fi tot! Provocarea fiecarei echipe va fi ca dansul pe care il prezinta luni pe ring sa fie mult mai spectaculos decat acelasi dans prezentat intr-o editie anterioara de o alta pereche.

Lunea viitoare, surprizele se vor tine lant la Uite cine danseaza!, iar concurentii vor fi nevoiti sa impresioneze in cea mai dificila editie a show-ului de pana acum.

Uite cine danseaza! - Traieste bucuria dansului!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies