Andi Vasluianu, despre serialul Videochat, chiar de pe platourile de filmare! Ce spune actorul despre noul personaj 

Andi Vasluianu, despre serialul Videochat, chiar de pe platourile de filmare! Ce spune actorul despre noul personaj
Citeste mai mult despre: videochat, Andi Vasluianu, serial pro tv,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 25 Iunie 2020
Data actualizare: 30 Iunie 2020
Sâmbăta trecută, PRO TV a difuzat primul episod din Videochat, o poveste urbană cu un business neconvențional, ce aduce în prim-plan actori precum: Andi Vasluianu, Diana Roman sau Marius Florea Vizante! Ce spune Andi despre noul proiect? Vezi interviul de mai jos

Vara asta, PRO TV aduce în fața telespectatorilor un subiect de-a dreptul picant, VIDEOCHAT! O producție care a pornit dintr-un amuzament, pe online, și a ajuns să adune o adevărată echipă, gata să abordeze un subiect comic și interesant. 

"Nu... nu, la asta chiar nu ne așteptam, adică știu că vorbeam «Dacă ar strânge vreo 4.000 de vizualizări, ar fi perfect», și când am văzut că tot crește, am zis... «Bai, e ceva cu proiectul asta, hai să facem ceva mai mare»". 

Pe Andi Vasluianu îl cunoaștem toți din serialul Profu', unde actorul a interpretat rolul principal! 

În serialul Videochat interpretează rolul lui Andrei, care are un studio de videochat și, cu fler și dorință de dezvoltare a afacerii, încearcă să o convingă pe Nina (Diana Roman) că acolo e jobul potrivit pentru ea. 

"O comedie de oameni mari", așa cum a fost numită, producția Videochat reprezintă o satiră pur românească, de-a dreptul savuroasă, ce merită văzută în fiecare sâmbătă noapte, începând cu ora 24:00, numai la PRO TV! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!