Diana Roman: "Sunt sigură că este un serial în care se regăsește foarte multă lume"

Diana Roman: Sunt sigură că este un serial în care se regăsește foarte multă lume
Citeste mai mult despre: Diana Roman, serial, videochat,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 03 Iulie 2020
Data actualizare: 03 Iulie 2020
Interviu exclusiv cu Diana Roman, chiar de pe platourile de filmare ale serialului Videochat! Ce spune actrița despre succesul serialului: "Aveam un target cumva, însă nu m-am gândit niciodată că îl vom depăși".

Proiectul Videochat i-a adus Dianei șansa de a interpreta un rol aparte față de celelalte pe care le-a avut până în prezent.

În serial este Nina, o tânără educatoare la grădiniță care rămâne fără job din cauza pandemiei și care e pusă în situația ingrată de a-și schimba complet meseria.

Am mers pe platourile de filmare și am stat de vorbă cu actrița despre cum a primit propunerea de a juca acest rol, cum a fost să filmeze în pandemie și dacă se aștepta ca episodul pilot, lansat inițial în online, să aibă un asemenea succes. 

"Aveam un target cumva, însă nu ne-am gândit niciodată că îl vom depăși, dar l-am depășit cu mult. 

Sunt convinsă că este un serial în care se regăsește foarte multă lume, pentru că este un serial despre pandemie. S-ar putea să fie speriați de regăsirea asta!"

"O comedie de oameni mari", așa cum a fost numită, producția Videochat reprezintă o satiră pur românească, de-a dreptul savuroasă, ce merită văzută în fiecare sâmbătă noapte, începând cu ora 24:00, numai la PRO TV! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!