ADA DUMITRU

Citeste mai mult despre: Survivor 2023, Ada Dumitru, faimosii,
Data publicarii: 28 Decembrie 2022
Data actualizare: 04 Ianuarie 2023
Ada Dumitru participă la Survivor România 2023 și face parte din echipa Faimoșilor.

Adă Dumitru are 25 de ani și este actriță de meserie. Pregătită de Sustan Batson, profesoara de actorie a lui Nicole Kidman, Ada este actriță la Teatrul Alexandru Davila din Pitești.

A terminat studiile în anul 2017, la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”, București, însă debutul actoricesc l-a avut la vârsta de 15 ani. 

Tatăl sau vitreg este marele actor Bebe Cotimanis, cei doi având o relație atât de prietenie, cât și una de părinte-fiică.

Despre relația dintre cei doi, dar și sfaturile pe care le-a primit de la părinți înainte de competiția Survivor, Ada Dumitru a vorbit în materialul video de mai sus:

"Nu-mi dau seama cum mă văd în această competiție. Mama mi-a spus să nu vorbesc urât, că lumea de la teleivizor nu știe că sunt o persoană educată. Bebe tot cu să nu înjuri m-a luat. E un soi de relație tată-fiică, adică uneori îmi scapă pe gura "tata", fată de Bebe pentru că e foarte patern și foarte atent. Dar în același timp e și o prietenie între mine și Bebe, adică suntem și foarte similari ca actori și ca oameni, ne înțelegem foarte bine".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!