Ali Kovacs Stoica a predat la sala de dans a Oanei Ionita

Ali Kovacs Stoica a predat la sala de dans a Oanei Ionita
Citeste mai mult despre: Ali Kovacs Stoica, Oana Ionita,
Data: 18 Ianuarie 2013
S-au cunoscut pe ringul de la Dansez pentru tine si au ramas buni prieteni.

 

Ne-am obisnuit sa dansam in fiecare zi si astfel ne-am dorit sa ne mai intalnim si sa ne aducem aminte de perioada frumoasa pe care am petrecut-o in salile de repetitii si in platoul de la Dansez pentru tine”, a marturisit Oana Ionita. Asa se face ca partenerul ei, castigatorul premiului al III-lea in cel de-al XIII-lea sezon al show-ului de la ProTv, Ali Kovacs Stoica, a revenit in Bucuresti pentru a participa la un workshop organizat la sala de dans a vedetei, Dance Planet.

Nerabdatori, copiii au incercat sa copieze intocmai coregrafia pregatita de Ali pentru ei. Dupa curs, toti au primit un autograf si cateva sugestii pentru viitorii dansatori sau coregrafi, iar Ali le-a promis ca se va intoarce pentru a le mai arata cateva miscari si trucuri noi”, a mai dezvaluit Oana. 

Si pentru Ali experienta a fost una memorabila. „A insemnat mult sa predau la sala de dans a Oanei, pentru ca am simtit ca e mandra de mine si ma apreciaza. Ma bucur nespus de mult ca am ajuns sa o cunosc mai bine pe Oana, am gasit in ea o prietena, o sora mai mare, care ma ajuta la nevoie”, a declarat Ali. Mai mult decat atat, fostul concurent spera sa se mute in Bucuresti, pentru a avea sansa de a preda din nou la sala Oanei.

FULLSCREEN
Ali Kovacs Stoica a predat la sala de dans a Oanei Ionita
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO